måndag 12 december 2011

Nu var det alldeles för länge sen.....

Hej alla underbara vänner (hoppas ni finns kvar)....


Hoppas att ni alla mår jättebra och har haft en fin helg och att ni inte behövt vara ute på vägarna, fy vilket väglag det har varit och fortfarande är... Jag hoppas inte ni tycker att jag är världens sämsta blogg vän, det har bara varit så grymt mycket på jobbet så det känns som jag jobbat både dag och natt ett tag, men nu så var jag bara tvungen att ta mig lite tid, en av alla mina fina bloggvänner skrev till mig förra veckan och undrade om allt var bra med mig eftersom jag varit frånvarande ett tag, det värmde verkligen, tack snälla : ))
Jo, allt är bra med mig, önskar bara lite mer tid på dygnet just nu, men det gör vi nog alla skulle jag tro.


Ni förstår vad vi har gjort under helgen : )) Finns det något härligare än nybakta lussebullar... allt nybakat är ju såklart otroligt gott och härligt, men just nu, den här årstiden så är det ju lussebillar och pepparkakor man vill baka och äta : )) Bakade naturligtvis en lika stor sats till stora killen när vi var där, klart att han vill ha mammas hembakta lussebullar han också : ))
Den här veckan ska vi börja göra lite julgodis.... MUMS...


Fick naturligtvis hjälp av världens bästa lillkille : )) Vi knådade och rullade och bakade i flera timmar, jättemysigt..... I hans sällskap så går allting lätt som en plätt : ))
Ikväll så har skolan den årliga Luciafesten, barnen som går i klasserna 0-5 går Luciatåg i kyrkan och sen så träffas alla barn, föräldrar och lärare i församligshemmet på Lussefika. Tomten kommer naturligtvis med överaskningar till alla barn, ni må tro att det är livat på denna fest. Glada och goa barn : ))

Hoppas ni alla får en underbar måndag, va rädda om varann.

Varmaste kramen från mig till er!


Jessica


16 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Hej goaste du! Men vilket härligt bullberg!! Då har vi båda bakat i helgen! Ja inläggen riktigt sprutar runt mig nu, julen är så inspirerande och jag älskar att pyssla då. Kul att du vill vara med och fira min blogg!
Ha en skön vecka!
Kram Pia

Vintage House sa...

Hej
Så härligt med bullbak jag har oxå fått hjälp av mina små...
Ja ibland räcker inte tiden till och det går ju inte göra allt...
Ta hand om dig
kram
sandra

Gunillasljusglimtar sa...

Hej på dej jessica! Klart man saknar dej men vet väl att det är mycket på G vid denna tiden speciellt! Åh så gott det ser ut med bullbak,mmm...Va trevligt med fest i skolan oxå..Joo du jag spricker nästan av nyfikenhet,men får inget reda på ändå...hualigen hur ska jag klara mej till fre kl 16...kram på dej Gunilla

Jenny sa...

Hejsan =)

Vilka supersnygga bullar. Mina lussekattor såg skumma ut i år, inte alls som dina.

Lycka till med julgodiset
Kram

Änglarum sa...

Hej! ja nu är det en bråd tid inför jul,både på jobbet o hemma..så härligt med bak o roligt att lill killen ville vara med ;) dina ser väldans smarriga ut.önskar dig en fin Lucia! kramiz Jessica.

Sanna sa...

Hej Jessica,

Det är alltid mycket så här års. Vi måste prioritera annars blir vi ju stressade. December skall vara mysig hela vägen. :) Själv har jag har felprioriterat. Prioritering har lagts på en elak hemsk långvarig virus. Influensaliknande förkylning sade farbror doktorn idag, ingen dundermedicin fick jag även om jag tjatade. Jag har "pajat" mitt schema. Både jobb och hem är lidande av mitt sängliggande. Snart en vecka, usch.

Så min lediga helg med bak av katter och pepparkakor blev det inte mycket med. Får bli kvällsaktivitet istället. Det är mysigt det med. Tända ljus och lite julmusik. :) Lite glögg för halsen också.

Vilka perfekta katter ni bakat. :) Imponerande. Vi får se om mina blir så fina. Har du kesella i när du går lussedeg?

Ha en riktigt skön kväll och gör det som du tycker att kul och har tid med. Dina bloggvänner hänger ju kvar. Men jag förstår dig, jag kan få lite bloggpress när jag inte har något att skriva om och har ett pressat schema.
Då tänker jag: Det här är ju en liten bisyssla som jag gör för att det är kul och för att jag vill inspirera och för att jag vill dela med mig och för att jag vill att cybervännerna skall få upp ögonen för något de kanske inte kände till och...en massa annat :)
Kram Kram/Sanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Dagarna skulle vara längre, jag har svårt och hinna med också. Och typiskt nog jobbar jag extra nu före jul. Vilken härlig hög med lussekatter, inte konstigt sonen ser glad ut.
Ha en fin vecka
Varm kram
AnnaMaria

Här är gudagott att vara ! sa...

Men vilka bagare, och vilket resultat ! - Visst är det mycket den här tiden,men som vanligt gäller det att prioritera, och inte ha dåligt samvete över det man INTE hinner !
- Det blir jul ändå, och huvudsaken att man hinner umgås med sin familj !
Sköt om dej och ha det gott !
Kram Anneli ♥

Anonym sa...

Så gott det ser ut, men du har ju haft bra hjälp...

Kram Birgitta

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll !

Vilken hög med så fina lussekatter ;)
Vad duktiga ni är ....
Visst önskar man mer tid på dygnet.
Dagarna bara springer förbi en efter en.
Vi hade också lucia firande idag på dagis.
Mysigt !

Ta en dag i sänder ! Kram

Lotta Zetterling sa...

Kul att du är tillbaka, men förstår att det är mycket att stå i med nytt jobb och allt. Det ska vara kul att blogga och inte ett krav..Och jag tror inte det spelar någon roll om man blir borta ibland, för man har sina favoriter och då blir man så glad ner man ser ett nytt inlägg :)

Ha det så gott och ta hand om dig!!
Kram Lotta

LOPPISLIV sa...

Mums vad gott med lussebullar...Det har jag inte hunnit med och baka iår pga badrumsrenoveringen som pågår, och imorgon är det lussedagen...men jag får väl köpa mig en bulle imorgon för fy rackarn vad goda de är :-)) Rart med liten hjälpreda i köket. Kraaaam Paula

Anette sa...

Halloj vännen!!
Åhh herre gud har du bakat för ett helt kompani hi hi så mycke bullar.
Härligt nu har du ett tag.
Jag har gjort knäck i kväll och bakat kola kakor ;)
Ha de så bäst.
Kramar Anette

Mariette sa...

Vilket gott berg av lussebullar!

Mums!!!

Ha en riktigt ljus och fin lucia!

Kram Mariette

STENLYCKA sa...

Lusselkramar på dig ♥
Raina

Ett vingslag sa...

Här har vi en som har storbakat!;) Underbart gott med lussebullar! Förstår vad du menar ibland är det hopplöst att få tiden att räcka till.
Kram/Lotta