torsdag 13 oktober 2011

Förvaring

Hej alla goa vänner!


Hoppas att ni mår bra idag, det gör jag, man kan inte annat än det nu, vilken underbar vecka det här har varit och det härliga vädret verkar faktiskt hålla i sig. Hoppas, hoppas : ))
Ni som hälsar på här inne hos mig har säkert sett på mina bilder att jag verkligen älskar gamla trälådor/byttor i alla slags former, vem gör inte det : ))


De är så perfekta till all möjlig slags förvaring,(och väldigt fina) som t.ex. till tidningar. Jag har några såna här med inredningstidningar och böcker utplacerade lite varstans här hemma i närheten av en trevlig sittplats : ) Jag sparar nästan alla och går gärna tillbaka någon årgång ibland och bläddrar och njuter.
Det är roligt att se hur inredningen förändras från år till år och sen kommer tillbaka i ett eller annat utförande.


Jag har sparat jättemånga julinredningstidningar och de plockas fram nu den här årstiden, då plockas alla de andra bort och läggs i säkert förvar tills vi kommit in på ett nytt år : ))
Jag fullkomligt älskar julen med allt vad det innebär, ohh det är så mysigt tycker jag.
Jag frossar i julrecept och julkänslan infinner sig väldigt tidigt hos mig : )


Längtar efter att öppna min skattkammare och ta fram mina älskade jultidningar : ))

Ha ännu en underbar dag och ta vara på det fina vädret, tack för alla fina, varma hälsningar som ni ger mig, det värmer och är så härligt att läsa.


Stor Kram

Jessica

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så gör jag också, sparar tidningar. Och att plocka fram jultidningarna är så jättemysigt. Det är jättefina träbyttor du har tidningar och böcker i.
Kramar
AnnaMaria

Änglarum sa...

Hej Jessica
Ja visst är det mysigt att plocka fram sina sparade Jul tidningar! jag är ganska sugen nu! dina träkärl är så fina,gillar det rustika.ha en fin dag>kramiz Jessica

Vintage House sa...

Hej
Här är en till som har mycket tidningar och nu till jul frossar jag i tidningar:)
gammalt trä är fantastiskt fint...
kram
sandra

En Vacker Vardag ♥ sa...

Jag har också gärna sparat på tidningar, men jag har rensat för jag brukar inte läsa dom igen. Men jag måste ha några kvar för jag tycker det är fint med lite tidningar i en korg :)

Väldigt fina träbyttor du har:)

Ha en fin höstdag!!!

Kram Lotta

vi i villa ville kulla sa...

Jättefin låda att ha tidningar i....
Sparar gamla tidningar gör jag oxå det har blivit många under åren...
Ang lingonkransarna så har jag en grov ståltråd som jag format till en rund cirkel och sen använde jag grön blomster ståltråd för att binda fast lingonriset med. Lycka Till!!!

Ha en bra dag
Kram kram Lotta