fredag 11 november 2011

Hjärtligt Välkommen Fredag

God morgon alla härliga vänner.


Hoppas att ni mår bra, det gör jag : )) Det är ju fredag.... som man längtar efter denna dagen under veckan : )) Det ska bli riktigt skönt med helg, lillkillen har innebandymatch både lördag och söndag, det ska bli riktigt kul.
 Den här helgen kommer vi tyvärr inte träffa äldste sonen och det känns alltid lite jobbigt... Men sen kommer det två helger på raken som vi kommer att ses så jag får värma mitt hjärta med det så länge : )) Den som väntar på något gott!


På tal om hjärtan. Nu har dom kommit fram, mina mosshjärtan. Jag brukar plocka undan dom när våren värmar sig och sen ta fram dom igen när hösten kommer. De är så fina tycker jag, tro nu inte att jag har gjort dom själv, oh nej, dom är inhandlade i en underbar lokal blomsteraffär som heter Blomsterboden och ligger i grannbyn Munkfors. Men igår läste jag faktiskt på en blogg att det ska vara enkelt att göra dekorativa bollar av mossa, bara att krama ihop mossan som man kramar en snöboll och sen binda runt ett fint band eller snöre så att bollen håller sig på plats även efter att mossan torkat, det kan nog till o med jag göra :))


Jag hoppas att ni alla får en skön helg med nära och kära. Vill med mina hjärtan ge er lite extra värme och kärlek idag och än en gång tacka för alla fina och varma hälsningar som ni ger till mig.

Sköt om er och va rädda om varandra.
Kärlek & Värme
Jessica

11 kommentarer:

En Vacker Vardag ♥ sa...

Fina Jessica <3 Tack för värme och kärlek..Sänder massor tillbaka på denna magiska dag 11-11-11. Det är nu vi går in en ny fas som står för medvetenhet och att se lite mer inåt..

Kram Lotta

Här är gudagott att vara ! sa...

Visst känns det i hjärtat när man inte kan träffa sina barn så ofta som man skulle vilja. - Men det är tur att det finns telefon och dator att höras av med.
Dina mosshjärtan var jättefina och pryder verkligen sin plats !
Ha en skön helg och vi får hoppas att det blir segrar i innebandymatcherna !
Kram / Anneli

Skogslyckan sa...

Du det är vi som skall tacka för dina alltid lika varma och fina kommentarer! Fina mosshjärtan du har, man kan göra så mycket fint av mossa! Jag har varit och titta i den matsal hos en bekant idag, som jag skall göra min juldukning i. Så nu flödar inspirationen... Ha nu en fin fredag och en skön helg!
Kram Pia

Så Vitt Jag Vet sa...

Dina mosshjärtan är helt underbart vackra...
Ha en skön helg !
Kraam
Sanne

Gunillasljusglimtar sa...

Tack gulliga Jessica för titten!Åh jättefina hjärtan,har aldrig gjort heller själv men skulle önska kunna det...ha en fin helg nu då med lille killen...Kramis Gunilla

Sanna sa...

Hej Hjärliga Jessica,

Underbart med en hjärtlig fredag 11-11-11. Dina mosshjärtan blir liksom pricken-över-dagen.

Tackkramar :)
Sanna

Vintage House sa...

go kväll
Härligt fina mosshjärtan har varit ute och plockat en massa idag och bunkrat upp snart ska man sätta igång...
tack söta för dina gulliga ord!!
ha en mysig helg
kram
sandra

STENLYCKA sa...

Hejsan Vännen!
Är du hes...? har du skrikigt mycket på lillkillen under matchen..?? Hoppas det gick riktigt bra för honom. Lycka till imorgon!!
Vilka härliga hjärtan, så vackert!
Önskar dig och din familj allt gott!
Kram Raina

Anonym sa...

Det är mysigt när sönerna får ett eget boende, men det är konstigt vad man längtar efter dem... Nu har jag turen ett det bor på en omkrets av 3 mil från oss...
Jag har fått pippi på mosshjärtan, har gjort flera stycken. Idag gjorde jag ett moss träd, fick fundera en stund hur jag skulle göra det...

Kram Birgitta

Marie sa...

Så fina mosshjärtan! Har plockat mossa så nu har jag så det räcker till julens kransar och arrangemang, mysigt!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Änglarum sa...

Hej! underbara moss hjärtan,formligen älskar mossa ;) har varit o plockat en hel kasse full! lite arrangemang o kanske en krans! kramiz Jessica