onsdag 18 januari 2012

En vacker gåva.

Onsdag, vad var det jag sa, bara måndagen gått så går det undan : ))Idag kan jag inte påstå att vädret visar sin bästa sida inte... Mörkt, disigt och det som kommer från himlen är mitt i mellan regn och snö.. Tur man inte jobbar utomhus!
Idag tänkte jag visa en underbar vacker gåva som det tyvärr inte är jag som har fått utan äldste sonen, som för den delen heter Emil, tror inte jag berättat det någon gång : )) Lillen heter Filip : ))Trots att han bara är 16 så har han en känsla för vackra saker och han har en liten förkärlek till karaffer. Min mosters sambo har ett brinnande intresse för antika möbler, allt gammalt egentligen och har det som en liten hobby. Han vet att Emil tycker mycket om karaffer : ))


Så för en tid sen när min moster med sambo kom och hälsade på så hade han med sig denna vackra karaff och en underbar liten "väska" i sammet till honom : )) Väääldigt snällt!


Inuti ligger det 6 vackra glas i silver med vackert monogram på och en liten serveringsbricka. Vilken gåva :))


Ni må tro att han blev glad, visst är de vackra.. Han har nu fått för sig att han ska samla på karaffer, han har ännu en som är helt i glas, ni ser den på första bilden lite i bakgrunden.
Han är inte bara intresserad av fotboll : ))

Ha en härlig onsdag alla fina vänner.

Stor kram
Jessica


10 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
Vilket härligt intresse och karaffer är så fint och glasen är kanonfina:)
ha en skön onsdag
kram
sandra

Vita små hjärtan sa...

Vad roligt när han inte är äldre! Vilken vacker gåva.
Ha en fin dag vännen.
Kram Agnetha

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Tack för din snälla kommentar!
Vilka vackra och personliga gåvor du har fått, mycket tanke bakom!
Ha en fin dag!
Kram Anette

Ardisia sa...

Fina goa Jessica!
Tack för dina ord. Sant det du skriver! Ibland är det bara så svårt att se skog bakom träden (säger man så ;). Varför ska man egentligen ha så bråttom? Vi har ju bara bott här i ett år.. Allt behöver väl inte vara perfekt. Gamla huset renoverade vi i 8 år så det är inte konstigt att det var mera färdigt än vad det här huset är ;)
Tack snälla, blev genast lite bättre till mods =)
KRAM
Ps. Vilka vackra saker! Jag har en likadan garaff, har fått den utav min svärfar. Riktigt roligt att din som har intresse för gamla saker!

Änglarum sa...

Hej! så kul med hans intresse,om än lite ovanligt för en kille i den åldern ;) han har nog det i sina gener från sin mor "blink" ha en skön kväll ♥ kram Jessica

Anette sa...

Hallojsan
Vilken vacker gåva :) va himlans kul att han är intresserad av sånt.
Karaffen är underbar.
Ha en fin kväll.
Kramen Anette

maria sa...

Jättefin karaff och vilken fin gåva till din son :)

Må så gott !
Kram Maria

Vardaxlyx sa...

JÄTTE fint =)
Kramkram

Skogslyckan sa...

Vilka presenter!! Jättefina! Flera av mina barn gillar också gamla ting. Vore kanske konstigt om de inte blev lite hjärntvättade. Har en precis likadan karaff som den innersta på förra bilden. Hälsa Emil lycka till med samlandet. (Jag har också en Emil ;-)
Kram Pia

KNORKAN sa...

Vilken vacker karaff, förstår att han blev glad :-) Kram