fredag 17 februari 2012

Helg.....

Åååhhh va härligt med helg...


Hej alla fina vänner och välkommen underbara fredag : )) Denna vecka har som alla andra gått av bara farten, ganska mycket jobb och sen har min gubbes pappa varit på besök och bott hos oss i en vecka och då går ju tiden ännu fortare...
Men nu är vi själva igen och helgen är här, det är skönt : ))
Denna helgen kommer inte Emil hem och det är som vanligt tomt utan honom... Under veckorna så går det som sagt av bara farten men när helgen kommer och vi bara är 3 så känns det....


Men Filip har innebandymatch och jag har såklart en hel massa att fixa med hemma (vem har inte det tänker ni nu :)) Ska försöka baka lite och laga lite god mat, kanske skulle jag ta mig i kragen och börja måla lite... Kommer ni ihåg alla träfärgade möbler som jag visade för ett tag sen? Det har inte kommit mycket färg på dom inte : )) Men det ska!!


Visar er två av mina favoritlyktor som jag verkligen älskar : )) Vad är det som du älskar så mycket med dom frågade Filip en gång... Dom bara hänger ju där : )) Ja, jag vet inte, jag bara gör det, gamla och lite rostiga, perfekta helt enkelt : ))

Tulpanerna har fått flytta på sig och istället så har jag plockat in lite äppelträdskvistar, hoppas att dom tar sig och blommar ut. Jag visste vad min gubbe "trädexperten" skulle säga när han kom hem och såg dom... - Vilket träd har du brutit dom där från? Inte nå´t av våra hoppas jag!! Nej kära vän, från ett som står på åkern bredvid huset, som bara står där och ingen äger... Det var tur det för att du vet väl att om man bryter här eller där så...... Sen fick jag en lektion om trädklippning :)) Att jag får det varje år det glömmer han tydligen bort så han drar det igen : ))

Ha en underbar fredag och helg mina kära vänner...

Stor Varm Kram
Jessica


16 kommentarer:

What's in a day sa...

What a wonderful lamp Yessica, old and so nice to have this in your house.
I also like the "trädgrenarna " in our house we have a few of the appletree it looks a little bit like springtime...

Enjoy your weekend...have a good friday.

Kram,
♥Eefie

n o r d i n g å r d e n sa...

Mossiga kvistar och fin rostig lykta, vad mer kan man önska;) Trevlig helg! Mari.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så bra, då är du lite expert på och bryta kvistar nu...fniss. Tur att han inte ser mig när jag är i farten! Det var fint med lavarna på kvistarna, och dina lyktor är superfina.
Ha en fin helg
Varm kram
AnnaMaria

Änglarum sa...

Hej fina du! tittar in o önskar dig en fin helg ♥ kram Jessica

Här är gudagott att vara ! sa...

Jag har samma passion för dessa stallyktor som du ♥
- Ha en underbar helg !
Kram Anneli ♥

Sanna sa...

Hej fina Jessica,

Då vet jag var jag skall vända mig när vi behöver beskärningsproffs. :) Det är underbart att börja ta in kvistar nu. Vårkänslor och sockerdrica i ådrorna.:)
Vårt äppelträd bär inga äpplen längre. Men kvistarna gör sig så fina inne så här års. Som sagt beskärning behövs, ingen stark sida hos någon i vår familj.

Ha en undebar helg och njut av dina kvistar. Bakar du en äppelpaj? :)

Xoxo
Sanna

Stina sa...

Jaa, så skönt det är med helg.;-)
Fina bilder.
Kram Stina

Anonym sa...

Vilken otroligt fin stallykta.
Ha en riktigt skön fredagskväll.
AC

Gunillasljusglimtar sa...

Hahaha känner igen gubbens repliker,är dom likadana all gubbar:))) Tack för allt beröm goa jessica om min blogg,säger samma om din för det den genomsyrar glädje o äkthet! Håll utkik nu ikväll,gubben drar halv 8!! Kram påå dej ♥ Gunilla

Vintage House sa...

härliga lycktor och fint med kvistarna...
Hoppas du får lite målat i helgen....
ha en skön fredag och en härlig helg.....
kram
sandraI

Marie sa...

Gillar också sådana lyktor och kvistar bryter jag lite här och där från våra träd, hihi.

Ha en riktigt mysig helg!
Kram Marie

Vita små hjärtan sa...

Härligt! De lyktorna är så fina, jag är så glad för mina!
Önskar dig söta och de dina en fin helg!
Stor kram Agnetha

Chokladvillan 1910 sa...

Hm man kanske skulle klippa några äppelkvistar ! ;) mysigt ju !
Trevlig mys pys helg !
Kram Anki

Unknown sa...

http://www.vindsromantik.blogspot.com/

Ja här skulle jag kunna klippa hur mycket som helst, han skulle inte ens undra, var jag har tagit dem... hihi
Gillar verkligen dina lyktor, du har de rätta ögonen för sånt (det är likadant när jag är ute på loppis, "ingen annan ser" bara jag har de rätta glasögonen...)

Önskar dej en underbar helg
Kram Maggan

Majas skafferi sa...

Hej! Gamla lyktor är fint, året runt! Äppelträdskvistar tar jag jämt in från trädgårn, det har inte hänt nåt? (vad jag kan se iaf :) Och även kvistar från körsbär, forsythia mm. Härligt!
Ha en trevlig kommande vecka!

Norr om Köpenhamn sa...

Hej raring!
Fick du målat något i helgen? ;o) Ja, ibland kan man vänta hur länge som helst och dra ut på saker o ting. Jag har målat ett pottskåp idag (bara tredje gången) och det lär nog inte bli sista, för attsingen vad underbetsen bryter igenom. Nu målar jag med speciell spärrgrund, men inte spärrar det nånting...grrrrr!! Jaja, får måla en gång till ikväll.

Det var väl för väl att du fick en lektion i trädklippning i år igen...hihi! Jag såg en tant som hivade sig över ett staket idag och bröt av grenar. Javisst, tänkte jag...så kan man ju också göra på nån annans tomt ;o) Och inte skämdes hon för det när jag gick förbi.
Hoppas att du har en fin start på veckan och stor kram på dig!
Ulrika