torsdag 17 januari 2013

Vänskap.

Vänner....


I tisdags kväll så hade jag ju besök av min gamla barndomsvän Vickan. När vi var små så kallades hon Toya (ingen vet varför) men hon heter egentligen Victoria : )) Kärt barn har många namn.
Det här med vänner är ju speciellt, eller hur!


Jag har många vänner som jag verkligen tycker så mycket om, som jag verkligen älskar, till familjen, inom familjen, egna vänner och genomjobbetvänner, vänner härinne i det underbara varma blogglandet : )) 
Men såna där riktiga vänner som man verkligen litar på till 100% och som talesättet heter, som vet precis allt om dig och tycker om dig ändå : )) som finns där när som helst, hur som haver.... som man kan blotta sig för, visa sitt allra innersta, både gott och ont... Så många såna vänner har man nog inte.


Jag har några såna vänner, som jag skulle kunna göra vad som helst för och som skulle göra detsamma för mig, visst är väl det en underbar känsla..... Vickan är en av dom, har alltid varit! 
Vi ses som sagt för sällan men när vi gör det så känns det som igår, nu kom hon för att fira mig (jag fyllde ju 40 i november) och för att för att gratulera hela familjen eftersom vi gift oss : )) Vi valde ju att bara vara vi 4 (the fantastic four) och överaska alla andra, det gjorde vi kan jag säga : )) 
Jag fick den underbara orkideén och den vackra handbroderade duken alá Vickan och sen fick vi en sååå vacker vinkaraff från Sagaform och Per Morbergs rosévin : ))
Tack än en gång för alla fina gåvor, alla kramar och alla goda skratt under kvällen.


Jag känner mig riktigt lyckligt lottad... Jag har en underbar familj, lika underbara vänner, mat i magen, tak över huvudet : )) man kan ju skriva hur mycket som helst men jag slutar där, ni förstår vad jag menar : ))


Det är viktigt att vara vän med sig själv också, och det är jag (för det mesta i alla fall) så därför gav jag mig själv denna härliga tulpanbukett, det var väl snällt av mig : ))

Imorgon är det äntligen fredag!

Stor kram 
Jessica 


18 kommentarer:

dianasdrömmar sa...

Toppen med såna vänner kram Diana

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såna där vänner som alltid finns, som man kan ringa mitt i natten, dom är stor lycka. Så fina saker du fick, jättevacker duk. Och imorgon äntligen fredag, ska bli så skönt!
Kramar
AnnaMaria

STENLYCKA sa...

Åhh.. så fint du skriver om vänner och visst önskar man att alla får ha en sådan vän som du har i Vickan.
Underbara presenter och din tulpaner är ljuvliga!
Ha en bra dag!
Kramar
Raina

Nyanser av vitt sa...

Så är det och det är viktigt att komma ihåg. Tack för dina fina ord. Vilken tur att jag säljer just den klockan i nätbutiken då kanske.....
Ha en fin dag
Kram Agneta

Chokladvillan 1910 sa...

Du är snäll du ! ;)Härligt med vänner alltså riktiga vänner. Njut !
Må så gott !
Kram Anki

Tina sa...

De där vännerna man litar på till 110 %, är viktiga för mig. Jag har några kvar sedan 7-års åldern, när vi alla började skolan...

kram på dig

Gunillasljusglimtar sa...

Du är ju för söt du Jessica!Förstår mycket väl att DU har fina vänner ♥ Är man en själv så...
Underbara bilder på så fina saker du fick!! Jo jag har som sagt en "trogen väninna" sen vi var 8 år ca...Vi träffas bara två gånger / år men känns då som att vi alltid "är vi"..Sen har jag blivit "bränd" en gång väldigt svårt av en bästis.DET sitter i än,så jag har lite svårt att lita på folk om dom kommer för nära,förstå mig rätt...Det tar längre tid om man säger så! Därför bloggvännerna känns så rätt med många,b la DU förstås.För det får ta tid!! Kram goa du för kommentaren,tror knappt det är sant det du skriver,blir så varm i ♥.Har lite dålig självkänsla tyvärr! Gunilla

Queen of Kammebornia sa...

Det är en rikedom med vänner!

Vita små hjärtan sa...

Hej min fina vän!
Så fint du skriver, ja man ska vara rädd om sina riktiga vänner! De betyder ju så mycket!!!
Ha en fin torsdag
Kram Agnetha

Rosa i huset i vitt sa...

Härligt med såna vänner ..och det är sant att nån sån vän som man kan prata med allt om det finns det nog bara en eller några stycken av
ha en bra kväll
och en trevlig helg
Kram Rosa

Norr om Köpenhamn sa...

Tusen tack för din gulliga kommentar hos mig vännen! Tack själv för att du är du....och med all säkerhet en alldeles underbar vän! För mig känns du som en kär vän även om vi inte har träffats :) jag letar vidare efter tallrikshylla till dig....det är inte lätt det där med storlek. Oftast har man en bild och den vill man så klart förverkliga. Annars får det väl bli lite snickeri av det ;)) Jag har målat min nya tallrikshylla nu och jag hoppas att den snart kommer på plats. Men först en hel del andra projekt ;) Ha en mysig fredag imorgon och helg!! Kramisar, Ulrika

Prinsessorna på Bellevue sa...

Visst är man lycklig lottad om man har en sådan vän! Du gjorde helt rätt som gav dig själv tulpaner, och du verkar vara en sådan där underbar vän själv! En sådan som inte växer på träd!

Kram
Petronella

Änglarum sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Änglarum sa...

Åh vad man blir varm i hjärtat av ditt fina inlägg (¯`♥´¯) .♥.•*¨`*♫.• ´*.¸.•´♥ jag har några sådana också,de vännerna som man kan ringa mitt i natten! så fina presenter du/ni fick.Trevlig helg önskar jag dig kram Jessica

Home2tiny sa...

Livet skulle vara grått, trist o tråkigt utan sina bästa vänner. De berikar ens liv med minnen, skratt o tårar En sann vänskap tvivlar man aldrig på den bara finns där så självklar som luften vi andas. Kramisar Tina

hemma hos lilla mej sa...

Underbart med 180 % vänner som vet allting om mej och ändå finns där.Härliga presenter .Klart man ska ge sej själv lite mysiga grejer ofta.Ha det gott,Kramar Rita ♥

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Riktiga vänner ..det är en rikedom !!
Så fint ni verkar ha haft det..sånt ger energi !

Kraaam

Mittvitahem-Gottoblandat sa...

Å du är alldeles underbar min vän.
Sitter och blir lätt rörd när jag läser detta du skriver om mig, du är den enda av de barndom vänner som jag har den riktiga ( men såklart för sällan)kontakt med.
Underbara familj, såklart man vill ge hela världen till er, men som sagt , var nöjda vi har tak över huvudet och mat för dagen .
Kramar till er din Vickan!