måndag 13 juni 2011

Pingsthelgen som gick så fort..

Pingst med åska, regn, sol & värme.


Den här helgen gick lika fort som alla andra helger, svisch säger det bara och under detta svischet så regnade det och åskade mestadels men sent igår em så kom solen och värmen tillbaka :)) Skönt!
Jag älskar verkligen gamla böcker, jag har dom utplacerade lite varstans för att jag tycker de är så himla fina, och i lördags när det verkligen inte gick att gå ut pga allt regn och åska så kröp jag upp i soffan och började läsa i en gammal goding :)) "Ett Leende" av Birgit Th Sparre, ni ser den på bilden ovan.


Tänk va många som läst och bläddrat i dessa fina gamla böcker, tänk vad de har varit med om :) Just denna bok kom ut 1926, den har nog varit i många goda och varsamma händer sen dess för den är nästan felfri, förutom att omslaget är lite trasigt... Nu ligger den där på bordet och väntar på att de ska börja regna igen :))Önskar er en jättefin dag med en bukett vackra smörblommor :)

Stor Kram
Jessica

10 kommentarer:

Vit dröm sa...

Ja visst är det kul med gamla böcker? :)
Ha en bra start på nya veckan!
Kram Anna

Vintage House sa...

Visst är det underbart med gamla böcker...
härliga bilder.
ha det så gott
kram
sandra

Anneli sa...

Hejsan.

Jag håller med....det är fascinerande med böcker av alla de slag.
Både nya och gamla.
Visst är de gamla mycket finare och berättar en historia bara genom att vara just gamla!

Stor kram Anneli.

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Vad mysigt det lät. Ja helgen gick snabbt över, tyvärr. Lite skumt väder, just nu hänger regnet i luften här. Så jag får gåut och dra in markisen snart tror jag. Kram Maria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är jättefint och pynta med böcker, jag gillar och stapla dom. Och spännande och läsa också, perfekt sysselsättning när det regnar.
Solig kram
AnnaMaria

En Vacker Vardag ♥ sa...

Jag älskar också böcker, fast jag har mest nya men gärna med något vackert omslag och någon betydelse. Dom finns lite överallt hemma, det blir så personligt av böcker. Och gamla böcker finns det en spännande historia bakom.

Kram Lotta

Majas skafferi sa...

hej! Hade behövt en åskdag med avkopplande läsning nu!.. men jag håller med, böcker är både tevliga att läsa samt ibland riktigt snygga! svårt att ha bra förvaring för flera tillsammans dock..
Ha det bra!

Villa Björkenäs Backen sa...

God morgon !

Absolut ska det firas...
Jag har inte kommit så långt än...
Men dom små ska sova snart då få är det dags.

Kampar med tvätten.

Ha en fin dg !

Kram sirpa

Sofia sa...

Så mysigt med gamla böcker : ) kram Sofia

Marie sa...

Gillar också gamla böcker, de är oftast så fina. Sen är jag ju en riktig bokmal, så jag älskar böcker av alla de slag. Finns inget bättre än att krypa upp i soffan med en bra bok.

Trevlig kväll!
Kram Marie