torsdag 29 september 2011

Alla samlar vi väl på något : )

Hej alla fina : )


Idag så är det ännu en underbar dag här hos mig, solen står högt och det ska tydligen hålla i sig hela helgen, det vore väl underbart : )
Samlar ni på något särskilt? Det gör jag, gamla fotoramar. Det var inget som jag planerade men det blev visst så : ) Jag fullkomligt älskar gamla ramar, det gör inget om de är stötta och saknar någon bit i ett hörn, det hör nästan till. Något mer som jag älskar är gamla svart vita kort, det här är min goa mamma endast 17 år gammal, visst är hon väl fin...


Jag har säkert ett 30-tal gamla ramar men kan ju inte visa alla : ) Vi har satt upp lister hemma som jag verkligen har tryckt ihop gamla ramar på för att få plats med så många som möjligt, vissa är det foton i och vissa inte, men det gör inte så mycket eftersom ramarna i sig är så fina att titta på.


De finns i alla former, stora, små, ovala och kantiga, alla lika fina : ))
De flesta innehåller kort på mina underbara killar (såklart), men även riktigt gamla kort på släkten som jag har haft turen att få av nära och kära..


Denna charmiga kille är min pappa : ) Kortet är tagit på hans konfirmationsdag.
Han är rolig min pappa, han påstår att hans största problem när han var yngre var att han var så snygg, han hade alltid ett pärlband av tjejer hängandes efter honom..... Det är fult att ljuga för sina barn säger min mamma då.. Haha..

Tack mina underbara vänner för era varma kommentarer, jag går omkring med ett leende hela dagen efter att ha läst dom.

Ha ännu en underbar dag.

Stor Kram 

Jessica   

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tror honom, han var stilig din pappa och är säkert nu också. Jättevackert foto på mamma också, så roligt att du fått dessa. Ramar tycker jag var jättebra och samla på, du har ju användning för dom.
Kramar
AnnaMaria

Gunillasljusglimtar sa...

Hej gumman! Så fina kort på både mams o paps...Men du visst är han lik Mikael Persbrandt...Favorit hos mej så det stämmer nog det han säger...*blink* ha en trevlig dag...Förresten så har jag likadana ramar som du, är så fina!

Anonym sa...

Utseendet på dessa ramar känner jag igen från mina föräldrars hem... kul.

Kram Birgitta

Mariette sa...

Gamla ramar är fint, och gamla svartvita kort också...man blir lite nostalgisk när man ser på dem....inser att tiden flyr så fort...

Jag samlar nog inte på något speciellt faktiskt, bara foton...

Kram Mariette

En Vacker Vardag ♥ sa...

Jättefina ramar, jag har också några som ligger och väntar på att bli omhändertagna. Vet bara inte vad jag ska sätta dom. Funderar om jag samlar på något....

Det är nog mest budskap som jag sprider omkring lite överallt i huset och fina böcker är jag svag för:)

Ha det gott<3

Kram Lotta