torsdag 15 september 2011

Små egenheter.


Hej alla goa ni som läser min blogg : )


Hoppas ni mår bra och har haft en fin vecka, det har jag, men det har verkligen varit en "fullt upp hela veckan" vecka, därför har jag inte gjort något inlägg förrän idag. Men nu så : ) Jag tänkte dela med mig av ett litet problem jag har, eller last kanske man kan kalla det, alla har vi små egenheter, jag har nog ganska många, hihi, och detta är en av dom.
Jo, det är ofta så med mig att när jag hittar något fint som jag skulle vilja ha och sen köper, så köper jag ofta mer än en.


Skulle det vara så att jag bara köper en så ångar jag mig nästan direkt jag kommer hem och tänker, "guuud att jag inte köpte en till". Sen så köper jag en till och då känns det genast bättre, är inte det konstigt? : ))


Ibland så kan jag stå och tveka i affären, ska jag köpa en eller två?... Hmmmm, det är ju onödigt och köpa två... egentligen. Är min gubbe med så upplyser han mig om att jag borde väl känna mig själv vid det här laget och köpa två direkt, så att jag slipper ångra mig när jag kommer hem samt spara in bensinen för att åka till samma ställe imorgon igen, för att köpa exakt samma sak :)) Haha...


Som dessa fina kannor t.ex.. Jag såg de två översta på en loppis och gjorde mig själv en tjänst och köpte dom direkt, båda två : )) Som pricken över iét så fick jag sen den med pipen av min pappa som han hade hittat i ett gammalt förråd.
3 stycken nästan exakt lika, det kändes inte som det brukar, alltså dubbelt så bra, utan nu blev det trippel lycka : ))

Kommer ni ihåg att jag för en tid sen skrev om ett lite svårt beslut jag måste ta om ang. mitt jobb, det närmar sig och jag känner mig ganska så säker på hur det blir, tack för ert fina stöd och era goda råd.

Hoppas ni alla har det bra och lyckas hålla er friska med all förkylning som härjar, vi har som tur är klarat oss riktigt bra.

Tack för alla fina kommentarer som ni skriver om min blogg och min familj, det värmer.

Ha en underbar torsdag.

Stor Varm Kram
Jessica

8 kommentarer:

Anette sa...

Halloj Jessica!
Ha ha ha känner igen mej alltid beslutsångest hi hi de är lika bra att ta två direkt :))
Så fina dom va dina kannor ,helt underbara :)
Åhhh va så längesen jag va på loppis...få se om de blir en runda till helgen då man är ledig:)
Ha en toppendag vännen.
Kramar Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag säger som din man, slå till direkt annars blir det bara en massa bensinpengar. Jag är precis likadan och jag vet precis hur det slutar också. Kannan i mitten hade en ovanlig färg, superfina alla tre.
Kramar
AnnaMaria
Ps, och tack själv för alltid goa kommentarer

Mom´s kitchen sa...

Så fint med spets på kannor! Har aldrig tänkt på det... hm.... :) Tack för idé!

Så fina är dina fynd och gör så i framtiden - köp två på direkten! ;)

kram/Olg@

Mom´s kitchen sa...

Har kollat runt lite...

Lagt din blogg på min lista samt följer dig... Alla dina fina inlägg ska jag inte missa ;)

kram igen

hemma hos lilla mej sa...

Bara så fint med spets på kannorna.Jag vill ofta ha tre av allting .Så köp två av allting.Ha en underbar dag.Kram Rita ♥

Gunillasljusglimtar sa...

Åhh såå fina kannor med spets o allt,passade jättebra.hihihi ja beslutsångest kan jag få med me andra saker ...Kram Gunilla

Änglarum sa...

Hej Jessica

Så söta! tycker också om små mått o kannor i det lite gamla ruffiga! fick tag i en mini mini sist på loppis! det fanns två, men jag köpte en! vad dum man är.. Passar på att önskar dig en fin helg!

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Hi hi känner igen det där...Men det är väl det att det blir liksom bättre med mer än en...vad är det man säger, goda ting aro tre eller nått eller kanske två.. kommer inte ihåg. Det får jag kolla upp. Ha det så gott med dina fina kannor, för dom är verkligen charmiga. Kram Maria