fredag 14 oktober 2011

Härliga fredag.

Välkommen fina fredag.


God morgon : )
Äntligen är den här, den mest efterlängtade dagen på hela veckan, fredagen : )) En hel helg framför sig med härligt höstväder, JIPPI!


Den här helgen blir det inte ett dugg gjort för mig här hemma, jag ska verkligen inte lyfta ett finger...... för att vi ska åka till äldste sonen, JIPPI! (igen) Ohh det ska bli så mysigt att få se honom, nu har det gått två veckor sen sist, visst går tiden fort men oj vad jag längtar efter honom nu... Pratade med honom igår kväll och han sa, mamma det ska bli så härligt att se er, och ännu härligare att få äta din mat : )) ***Kärlek***


Det blir att packa den stora väskan, med allt från långkalsonger till mössor, han har nämligen fotbollscup hela helgen, utomhus... Det börjar redan ikväll och slutar på söndag em, imorgon ska han spela 5 matcher!! Det blir även att packa den stora korgen med kaffe, o´boy, mackor och bullar. Det ska bli riktigt kul. Lillkillen längtar mest av oss tror jag, han har sagt hela veckan, oohh kan det inte bli fredag snart : ))


Hoppas att ni också får en riktigt mysig helg, tillsammans med era familjer och nära och kära.

Vill ge er en härlig höstbukett idag och önska er en trevlig helg.

Stora Varma Kramar

Jessica

16 kommentarer:

Norr om Köpenhamn sa...

Kikar in lite snabbt innan fullpackad bil tar oss till sommarstugan ;o) Hoppas att du får en härlig helg hos äldste sonen och njuter höstsolen!

Härliga höstblommor :o)
Kram på dig
Ulrika

Sanna sa...

Det bor en liten blomsterperson i dig mé.
Höstfint.

Gud, jag bävar för när tjejerna börjar flytta. Jag förmodar att jag vänjer mig. Börjar försöka förberedda mig mental på att den äldsta är påväg...

Ha en riktigt skön och kärleksfull helg.

Lotta Zetterling sa...

Vilken fina härliga färger du bjuder på:) Ha en härlig helg med familjen<3 hoppas det inte blir för kallt när ni ska vara ute hela helgen!!

Kram Lotta

Änglarum sa...

Njut av eran helg tillsammans ♥ kramiz Jessica

Anneli sa...

Önskar dig och din familj en riktigt skön helg tillsammans.
Kan förstå att du längtar.......

Ha det gott,
Kram Anneli.

Ardisia sa...

Hej =)
Tack snälla för dina fina & uppiggande kommentarer hos mig. Vi hoppas också det löser sig med panelen, för vi VET att vi inte gjort nåt fel. Herregud, de var ju färdigmålad! Lastbilen kom, lämnade grejorna & de bars in och sattes upp på en gång! Fattar inte de kan vara så tröga & inse att det är fel på deras material.

Nog om det. Hoppas din helg blir fantastisk fin, med fotboll & barnens sällskap. Här e det takjobb som gäller, plus en innebandymatch & ridtur. Fullt upp som vanligt =)
KRAM på dig!
MIa

Gunillasljusglimtar sa...

Oj så fina bilder du visar,blir alldeles varm inom mej! Ja men va kul att få hälsa på sonen ♥ Kärlek det se! Jo jag har 4 bröder o en syster o hon står mej såå nära för killar blir inte lika samma..Ha en go helg/ Kramis Gunilla

Vintage House sa...

Hej
ha en härlig helg med sonen och kanonfina bilder:)
kram kram
sandra

Anonym sa...

Hoppas att du får en härlig helg...

Kram Birgitta

VACKRA hem & interiör sa...

Njut av helgen! Har inte hunnit med bloggandet så mycket på sistone och tittade "runt" hos dig nu på morgonen.., Så fint du gjort i ordning, riktigt inspirerande bilder...
Kram
Pia

STENLYCKA sa...

Underbara höstbilder!
Här har vi en underbar solskens lördag, skall gå ut i solen och min trädgård och kratta bort lite löv.
Önskar dig en fin dag !
Kram Raina

Rose Garden Malevik sa...

Hej Jessica
ja helgen e inte så dum :)
Underbara bilder....
å missa nu inte...

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

de e kul å vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

Lottzy sa...

Vackra som tavlor dina bilder. Hoppas helgen är bra :-)

//Lottzy

Ett Vitare Hem sa...

Ha en riktigt härlig dag!
Kram/Lena

Skogslyckan sa...

Tack Jessica för dina alltid lika varma och goa kommentarer! Vilka fantastiskt fina höstbilder du bjuder på. Hoppas helgen varit mysig hitils! Visst är det underbart att barnen uppskattar en, och vill umgås. Då får man ett kvitto på att man gjort ett bra jobb under deras uppväxt! Ha en mysig kväll!

Vi i Villa Ville kulla sa...

Åååååå man får nästan tårar i ögona va gulligt sagt av sonen...
Hoppas ni hade en härlig helg!!!

Ha en fortsatt mysig dag...

Kramkram Lotta