fredag 7 oktober 2011

Husets hjärta.


Välkommen underbara fredag
 &
Hej alla fina bloggvänner


Äntligen fredag, visst håller ni väl med mig, veckans bästa dag.

Jag har alltid varit en person som tycker om att ha många saker omkring mig, enligt mina nära och kära kanske lite för många, man måste ju kunna röra sig inomhus också säger t.ex. min pappa : ) Men jag tycker att det har gett en hemtrevlig känsla på något sätt, många gamla, nötta saker : )) 
Men nu så känner jag att jag helt plötsligt har förändrats och skulle vilja ha lite mer yta och mindre saker, och då kände jag också, hjälp vart ska jag börja : ) Sen kom jag fram till att det nog får bli i köket, husets hjärta.



Mina köksbänkar är och har alltid varit fulla med gamla byttor i trä och i koppar, ljusstakar och ljuslyktor.
"Extrema samlare" kanske ni tänker nu *hihi* men så illa är det inte, jag lovar : ))


Min farmor sa en gång, men du som bakar så mycket, vart gör du av alla dina grejer då?
Jag ställer dom på köksbordet såklart : ) men så bökigt sa hon då, det måste ta lika lång tid att flytta grejer fram och tillbaka som det tar tid att baka... Inte riktigt men jag förstod ju vad hon menade : ))


Nu så har jag i allafall tänkt mig att det ska förändras lite, vet inte riktigt hur ännu men min gubbe ville i allafall att jag skulle förvarna honom så att han skulle hålla sig hemifrån då : )
Vi har även ett gammalt litet bord istället för en köksö, den är verkligen varje liten yta utnyttjad på : ) Den visar jag er en annan dag...


Vill ge er en liten blomma denna fredag och önska er en trevlig helg!

Va rädda om varann.

Stor Kram
Jessica

14 kommentarer:

Pernilla sa...

Gud så härligt du verkar ha det i ditt kök , jag skulle också vilja ha alla vackra gamla saker stå framme , men min karln tycker redan det är så fullt överallt =)
Superfina gammla trälådor du har .
Ha en fin Fredag .

STENLYCKA sa...

Tack rara Jessica för den söta blomman!
Jag tycker inte alls du behöver förändra ser så mysig och hemtrevligt ut. Njuter av dina bilder från ditt vackra hem och nu kök!
Ha det gott,här får du en stor helgkram!
Raina

Norr om Köpenhamn sa...

Jag tycker att du har det jättefint och det känns lite mer ombonat med fler prylar. Men jag förstår vad du menar....man kommer nog till en punkt då det säger stopp. Då är utrensning väldigt bra! Lycka till med den :o))
Ser fram emot att se din lilla 'köksö' i köket också :o)

Ha en riktigt skön helg!
Kramisar
Ulrika

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vilket fint och ombonat kök.Men ibland så blir man bara så trött på allting.Då är det bra med en utrensning.Ha en mysig fredag .Kram Rita ♥

Gunillasljusglimtar sa...

Åh tack för fredagsblomman! Såå fint du har det,synd att ta bort för mycket fina saker men förstår dej oxå! Ha en trevlig fredag nu o resten av helgen...Kramis Gunilla

Ardisia sa...

Hej Jessica!
Så fina saker du har runtomkring dig, förstår att du vill ha allt framme. Sån är jag med, fast egentligen gillar jag tomma ytor & enkelhet bäst, och mår bäst i såna miljöer. Så jag har rensat jättemycket här hemma, har bara framme sånt som jag gillar exra & byter ofta.
Ha en fin helg, för min del blirre jobb..
Kram Mia

Änglarum sa...

Hej ! du har ju så mysigt vännen :) visst är det roligt med intresse för hemmet! förstår inte de som inte har det!! finns ju trots allt en hel del som aldrig fixar hemma.önskar dig en fin helg! varm kram Jessica

Lottzys matblogg sa...

Så mysigt du har det! Tack för blomman, det lär vara den enda jag får ;-) Ska nog visa det här för maken kanske ;-)

//Lottzy

Anonym sa...

Så mysigt du har i ditt kök... Jag tycker inte att du skall ändra på någonting.

Kram Birgitta

Anneli sa...

Tycker det ser jättemysigt ut i ditt kök.
Blir en varm och ombonad stämmning med mycket prylar.

Sedan måste man väl sortera lite då och då, för man köper ju på sig nytt ibland och då måste det ju finnas plats för det också.....

Ha en skön helg,
Kram Anneli.

Lotta Zetterling sa...

Mycket fina saker du har:)Förstår hur du menar.Jag gillar när det finns saker och det är ombonat men samtidigt ibland kan det kännas rörigt och jag får lite energi. Ja det är en balans. Och ibland är det så befriande att få rensa:)

Ha en bra helg <3

Kram Lotta

HOUSE of MANDY sa...

Vilket lantligt och härligt kök!

Kram Amanda

Mariette sa...

Hej!

Man har ju olika perioder i livet, och nu har du kommit till en då du vill skala av lite, det viktiga är ju att man har det så man trivs. Lät allt roligt att mannen skulle förvarnas...*ler*...
Jag tycker du har det härliigt och mysigt!

Kram Mariette

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Så fina inspirerande bilder!
Ha en fin Söndag!
Kram Anette