onsdag 14 december 2011

Julstämning inne i alla fall :)

Godmorgon alla goa vänner!


Nu är det onsdag och då kan man, i alla fall jag känna att helgen inte är alltför långt borta, skönt... Man har ju lite och fixa med inför nästkommande helg kan man ju säga, mat, bak och klappar... Jag har fortfarande lite julklappar kvar att fixa men det känns ändå som jag har det mesta klart. Killarna har i år faktiskt önskat sig riktigt bra grejer, inte bara tvspel : )) Pratade med min lillasyster och frågade vad min lilla systerson som snart är 3 år önskade sig, hon frågade honom och jag fick en mycket detaljerad önskelista... Han sa, fina kläder med spindelmannen på, en stor orange tiger som ser arg ut och visar tänderna och en stor gul racerbil med svarta streck på sidan som går väldigt, väldigt snabbt. Ni kan ju tänka er hur härligt det lät när denna lilla underbara kille beskrev detta : )) Jag fick verkligen tårar i ögonen : ))


Här hos mig är det fortfarnade det absolut värsta vädret man kan tänka sig, underkylt regn och blåser som bara den, mörkt hela dagen lång. Ute är det verkligen ingen julstämning.... Men inne däremot : ) Jag vet att många skippar tomtar helt men inte jag : ) Jag har inte så många framme men några gamla godningar kommer alltid fram...

Lite skyltar såklart : ))
(hjälp va skarp denna bild blev)


Den här tomten är väl inte den vackraste men killarna vill verkligen att den ska komma fram varje år. Jag gick en kallmålningskurs för många herrans år sen (tror det heter så) och då målande jag denna enorma tomte : )) så killarna säger - klart att vi ska ha den framme mamma, den har ju du gjort alldeles själv... Jo jag har ju det : ))

Ha en underbar onsdag alla fina.

Varma kramar

Jessica

15 kommentarer:

Sanna sa...

Hej rara Jessica,

Det är så kul när du kommer förbi.

Jag håller med dina söner, klart att tomten ska vara mé :) Det är det som är härligt med jul. Familjetraditionerna.

Alla tomtar är välkomna hos mig, hemmaskapade som andra. Dagissaker i granen å tomtar som är gjorda av pinnar hör ju till. :)

Tack för din omtanke.

Ha en riktigt fin onsdag trots rusk vädret.
Varma tankar
Sanna

Ardisia sa...

Hej! Jag är glad att du finns här i bloggvärlden igen efter en paus =) Paus behöver vi alla ibland, jag har bestämt att inte göra nåt inlägg nu på några dagar, har mycket annat. Men kika in hos andra försöker jag göra emellan varven =)

Så sötis din systerson lät :)

Här är det också ett riktig pissväger. Haglar & åskar.. Trevlig fortsatt vecka önskar jag dig!
Kram Mia

Här är gudagott att vara ! sa...

Vilka sötungar...klart att tomten ska vara framme när det är jul !
( Tycker den var fin !)
När barnen är små så ska det vara tomtar och egentillverkade pysselgrejer framme ! - När sen dom är vuxna får man bestämma själv ;) ! Din systersons önskelista var verkligen häftig :D Hoppas du hittar en stor orange tiger som ser arg ut !
Ha det gott !
Kram ♥ Anneli

Lotta Zetterling sa...

Härlig systerson du har :) Julen är så mysig med dom små förväntansfulla barnen..Ha det bra i julstöket!!

Kram Lotta

Anette sa...

Hallojsan vännen!
Tack för din rara kommentar ;)
Jag har inte heller hunnit nått och nästa vecka är de jul!!! Bläää de går för fort...
Men vilken fin tomte du målat,du är duktig ;)
ha de så himlans bäst vännen.
Kramar Anette

Anonym sa...

Man måste hålla på traditionerna... Tycker att tomten är jättefin.

Kram Birgitta

Vita rosor och förgätmigej sa...

Oj, vad duktig du är på att måla! Imponerad!!!! Klart du ska ha den framme till jul, håller helt och hållet med dina killar.

Kram/ Anna

Gunillasljusglimtar sa...

Åh vilken fiin tomte du skapat,håller med pojkarna klart han ska vara med er i jul! Söt historia systersonen tänkte där...Ja här är det ganska lugnt.Jobbar ju dygn julafton i år så jag behöver inte tänka så mycket..'blink* Kramis Gunilla

Vintage House sa...

Hej
Jag får ungefär samma beskrivningar av mina killlar säger vad de önskar sig....
tomten är superfin och visst får man göra fint inne när det bara är rusk ute....
ha en fin torsdag
kram
sandra

Skogslyckan sa...

Jag har också några få men gamla tomtar med sin egen historia som kommer fram varje jul. Klart att tomten du målat skall fram, den har du fått till jättefint tycker jag.
Ha en skön kväll!
Kram Pia

Marie sa...

Man får mysa till det inne när det är så urtråkigt väder ute. Så fin tomten är, vad duktig du är på att måla!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Änglarum sa...

Hej! tycker tomten är underbar så där gammaldags o ser vänlig ut ;) många gamla tomtar kan faktiskt se riktigt arga ut! ha ett fint veckoslut kramiz Jessica

Norr om Köpenhamn sa...

Självklart ska du ha din egenhändigt målade tomte framme ;o) Mysigt tycker jag när barnen har favoriter de inte kan vara utan. Här var det inte heller mycket tomtar, men vi brukar ha en under granen som jag hade som liten :o)
Usch, nästa vecka jobbar jag också jättemycket o det lär inte bli något gjort alls här hemma. Men jag känner mig ganska redo nu, har pysslat vad jag ska o julklapparna är inköpta. Tid att njuta med familjen på kvällarna istället :o) Hoppas att du också hinner med det vännen!!
Kul att ha dig tillbaks, har saknat dig :o)
Kram o mys
Ulrika

Ninja sa...

Ibland undrar man varför man bor i detta land denna årstid....snöblask och mulet välkomnande fick vi :(

Maria sa...

Tittar in och önskar dig en fin 4'e advent samt en fin julvecka. Här har nu också kommit snö vilket gläder mig..:)
Många vinterkramar från Maria ♥