torsdag 12 januari 2012

En trädgård i vila..

Torsdag = Snart helg = Härligt!


Godmorgon mina härliga vänner. Skönt att det är torsdag, eftersom det då är fredag imorgon, veckans härligaste dag : )) Det ska bli skönt med helg, jag ska nog försöka fixa lite hemma, det vanliga såklart med tvätt mm : ) men sen så skulle jag verkligen vilja ge mig på lite projekt som ska målas. Jag är en av dom som för några år sedan lutade av alla gamla möbler. Jag har ganska många möbler som behöver en makeover, flera stora skåp, några pottskåp, bord... Hjälp va färg det kommer att gå åt : ))


Visar idag lite bilder från vår trädgård som ligger i vila... Vi hade ett underbart väder igår så jag tog med kameran ut : )) Vi har verkligen inget stort växthus, men vi har ett i allafall : )) Det står och väntar på bättre tider, värme, sol och härliga vårdagar, så att det får jobba lite. Brevid växthuset så har vi ett litet trädgårdsland, det är en mysig liten hörna i vår trädgård.


Plockade lite kottar på höstkanten för att jag skulle pynta lite med inne, och det gjorde jag, men jag plockade så många så jag visste inte vad jag skulle göra med alla... La dom i tråget på min lilla stol precis bredvid trappen, men sen har det ju regnat, frusit, och sen snöat, så det ser mest ut som en stor klump.. : ))Vände på kameran och tänkte att nu ska jag ta en jättebra bild så att ni verkligen ska få se va mycket is det är i tråget... Men, ja, haha.... Den vinkeln kanske inte blev så bra, bilden ser bara ut att ha kommit på sniskan, jag har sagt det förr och gör det igen. Jag är nog den sämsta fotografen som finns : )) Vet ni, om det nu inte är fel på min besöksräknare :) så har jag fått lite fler besökare som varit inne och hälsat på mig, JÄTTEKUL!

Ha nu en underbar torsdag i väntan på veckans bästa dag.

Stor kram
Jessica

8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Garanterat inget fel på din besöksräknare, och absolut inget fel på fotografen heller. Det du ville förmedla syns bra tycker jag.
Lyckost som har ett växthus, även om det sover på vintern vet man att snart är det ny årstid.
Kram till dig vännen
AnnaMaria

Vintage House sa...

Härligt med ett växthus och det lät intressant med alla dessa möbler....
Du får visa när du har börjat måla...
Behöver inte vara proffs på att fota men förstår din känsla vill mer än vad man känner att man kan..
Fast just nu har jag inte tiden till att lära mig mer så jag kör bara på....
krma
sandra

V sa...

Så mysigt det ser ut vid ditt växthus, inget fel på bilderna alls.. Kul att läsa om dina målningsprojekt, jag har väl några jag också, men inte riktigt kommit till skott...

Ha en bra dag!
Kram
Pia

Här är gudagott att vara ! sa...

Vackra bilder tycker jag i allafall ! - Hjärtat på växthuset gillar jag mycket ♥
Visst drömmer man om kommande projekt både i trädgården och inomhus ! - Och att drömma och längta är ju halva nöjet.
- Här är en till som lutade av möbler som nu på senare år har fått färg igen...Min make tycker att jag är tokig, och inte bara lite ;)
Ha det gott och tack för din alltid så gulliga kommentarer ♥
KRam Anneli

nordingården sa...

Vilken härlig blogg du har, sprudlar av livslust!!! Och växthus, vilken lycka, och ännu mer lycka när det blir varmt och man äntligen kan använda det- längtar & väntar.... Mari.

Anonym sa...

Underbara bilder, tycker att du är en jätte duktig fotograf.

Kram Birgitta

Marie sa...

Lyckos dig som har ett växthus, så mysigt det ser ut! Någon gång hoppas jag att det ska bli ett växthus i våran trädgård också, definitivt ett projekt att drömma om!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Eefies day sa...

Such lovely pictures, snow...wow...
We hope it is getting colder here, we love wintertime but it is to warm.
Nice pictures and nice details!!!


Have a nice evening,
Kram ♥Eefie