onsdag 1 februari 2012

Mitt i veckan

Helt plötsligt så är det onsdag och mitt i veckan : ))


Hej alla rara vänner, hoppas ni mår bra, det gör jag men har varit lite frånvarande härinne denna veckan, förlåt mig.... Men jösses va jag har haft mycket på jobbet, har inte hunnit med riktigt så jag har jobbat hemifrån på kvällarna för att komma ikapp. Mitt jobb är lite så att vissa perioder är det ortoligt mycket att göra, men det fixar sig alltid eftersom att jag numera har den fantastiska fördelen att även jobba hemifrån om jag vill. Det är jag enormt tacksam för.


Hur var eran helg? Min var fantastisk, vi var ju hos Emil hela helgen, kollade på fotboll, åt god mat och bara myste tillsammans : )) Nu drar det igång på allvar med fotbollen, otroligt egentligen, i februari.. Men med inomhushallar och uppvärmt konstgräs utomhus så funkar det : )) Det är så kul! Lille Filip vill naturligtvis att hans fotboll ska börja så fort som möjligt när han ser brorsan spela, men hans drar inte igång förrän i april tror jag, som tur är har han innebandyn sålänge, annars skulle han nog klättra på både väggar o tak : ))


Jag vet att ni sett den här krukan förut : )) men visar den idag igen eftersom jag köpt en sån fin liten Sankt Paula och satt i den. De är så jättefina tycker jag, små och gulliga : )) Påminner mig om både farmor och mormor, min mormor är borta sedan många år men hon hade alltid många Sankt Paulor (kan man säga så) i olika färger i köksfönstret... Min farmor har det än idag : ))


Ha en riktigt härlig onsdag, och gör någon glad, det ska jag göra : ))

Tack alla ni för era alltid så varma hälsningar!

Stor Kram
Jessica
 
Tack underbara Lotta, med härliga bloggen En Vacker Vardag för utmärkelsen och för dina varma ord om mig. Så här skrev Lotta....

Jessica med Njut av livets goda ting där jag alltid blir så glad av hennes
energi och hennes stora hjärta som hon ödmjukt delar med sig av till alla.


10 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

Tack för dina varma gulliga ord hos mig! Ja hennes ord stämmer allt på dig :) Fint skrivet! Det var du värd! Härliga bilder från dig.
Ha en fin onsdag.
Kram Agnetha

Här är gudagott att vara ! sa...

Livet ger oss tillbaka det vi ger andra ! Så är det även för dej ♥
- Så underbart att få rå om sin son en hel helg, förstår att du är lycklig över det !
Så vackra bilder på "sankta lucia" som jag kallade blomman när jag var liten ;)???! - Min mamma har alltid haft en massa Saintpauilior och har det forfarande. - Hos mej trivs dom inte så bra...jag tror jag vattnar ihjäl dom !
Ha det gott och sköt om dej !
Kram Anneli ♥

Sofia sa...

Hej på dig!
Jag gillar verkligen också sankt paulor ( ja, vi säger att man kan skriva så....), men de jag köpte sist var ingen höjdare blommorna vissnade snabbt. Men om man har lite tålamod så kanske det kommer nya.....
Kram på dig,
Sofia

Gunillasljusglimtar sa...

...Förstår lotta som skriver så..Du verkar vara en sån genomgo människa här i blogglandet..Finns många nu som jag träffat på!! Så ta åt dej det du.Sant Paulor är ett minne blott för mej tror jag,gubbensallergi stoppar nog där. Så tråkigt:( Mamma o mormor hade många såna fina..kram på dej.Är du med på min utlottning?? Glöm ej den annars..Gunilla

Gunillasljusglimtar sa...

...Har full förståelse att hon skriver så om dej,för du verkar vara en genongo människa! Tycker mycket om saint Paulor också men gubben är så allergisk mot dom:( Så tråkigt så..men dom minner om gamla tider o mamma hade många såna!!

gamla skolan sa...

Det går upp och ner med tiden och med orken ! Just nu har jag lite extra tid eftersom jag är sjukskriven och då blir det inlägg oftare . Så fin liten sankt paula och i den krukan blev det ännnu finare !
Kramar // Susanne ♥

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Så skönt att kunna jobba hemifrån.
Ja fotbollen det känns lite "tidigt" i februari men så är det ju. Och din kruka var väldigt vacker tycker jag. Ha det gott så här på onsdagen. Kram Maria

Hagagården sa...

Tack för titten hos mig,underbart det är med vårblommor i dessa tider,man längtar till våren.
Stora kramen till dig!!
Ninni

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fin kruka och fin blomma, en favorit för den är rätt så lättskött. Mysig helg ni hade, här var det också rätt livat för jag var hundvakt.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Mags Romantiska Smycken sa...

http://www.vindsromantik.blogspot.com/

Hej Jessica
Så kul att sommarspelen börjar redan hos er, vi har snö och -19, så här är det bara hockey än så länge.
Jag älskar Paulor, men, de trivs inte hos mej, jag gör ju något som de inte gillar, men vad? Krukan är så fin till din blomma.

Kram Maggan