torsdag 3 november 2011

Besök på vinden : )


Välkommen torsdag.. nästan fredag : )


God morgon alla fina, hoppas eran dag har börjat bra : ) Vädret visar abasolut inte sin bästa sida idag det måste jag säga men man får väl greja med något inhomhus, jag har massvis som jag ligger efter med, men om man bara drar över en sväng med dammsugaren så känns det genast bättre : )) Det får bli en omgång med den lite senare.


För ett tag sen så gjorde jag mig en liten tur upp på mina föräldrars vind, där kan man hitta lite allt möjligt : )) och varje gång jag är däruppe så ser jag något som jag missat gången innan. Pappa säger alltid, men vad ska du där upp o göra, där finns det ju bara skräp! Skräp för vissa kan vara skatter för andra minsann : ))
Som dessa gamla resväskor t.ex, trodde han skulle svimma när jag frågade om dom fick följa med mig hem, haha. Jaaa ta dom sa han : ))


Bara ståendes eller liggandes så fyller de sin funktion som ett vackert blickfång : ))
Hittade faktiskt fler fynd denna gång, två par riktigt gamla pjäxor och ett par gamla skridskor, de visar jag er en annan dag.

Ha nu en härlig dag trots det trista vädret, gör som jag städa lite så är det klart till helgen då vi bara ska mysa : ))

Stor Varm Kram

Jessica

7 kommentarer:

Här är gudagott att vara ! sa...

Hej, tittar in hos dej för första gången ! - Vilka vackra foton du visar och en härlig blandning på innehållet i dina inlägg !
- Precis vad jag gillar, så hit kommer jag gärna igen !
Ha en härlig dag !
Kram / Anneli

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Perfekt med skattjakt på vinden nu, inga getingar som kommer och sticks. Det är en jättefin väska du hittat, och lyckost som hittade pjäxor!! Jag ska leta efter mina som jag hade när jag var liten.
Kramar
AnnaMaria

Gunillasljusglimtar sa...

Åh va kul att du har ett föräldrahem att rota i! För längesen hade vi det oxå men tog inte vara på det då...:(..Så var det inget att göra åt! Jättefint med väskan o allt fint du visar.Var gärna med i min utlottning hos mej..Kramis Gunilla

vi i villa ville kulla sa...

Va kul att hitta grejer på vinden och så fina med!Ja vi har dimma och regn idag inte kul alls!
Kram Lotta

jessikan sa...

Du...jag gör precis likadant :) Titt som tätt ska jag upp på mammas vind och hon står nedanför och ropar att där är bara en massa skit.

visst är det likson tjockt väder, tungt på nåt sätt, men rätt mysigt ändå.

Kramen

Anonym sa...

Det var det roligaste jag visste, när jag var liten och fick följa med upp på vinden... det var så spännande.

Kram Birgitta

Mittvitahem-Gottoblandat sa...

Ja du gumman våra pappor tycker nog att vi har en massa skräp haha.
Men visst e det extra kul att hämta eller få nåt från nära & kära .
kram gumman
victoria