onsdag 2 november 2011

Förlåt mig....

Hej alla fina vänner..


Förlåt min jättepaus... Det var verkligen inte meningen att den skulle bli så här länge men det blev det tydligen. Jag har ju berättat om förändringen gällande mitt jobb, nu har den skett, det är därför det har blivit en lite längre paus än planerat. Men nu så har det väl lugnat ner sig lite. Vad har hänt? Jo, jag jobbar kvar i samma bolag som tidigare men har fått en lite större ansvarsbit vilket innebär lite nya utbildningar och flytt av mitt kontor : ))


Det är just den här flytten som gjort att det blivit denna paus, har jobbat sena kvällar och tidiga mornar för att få allt på plats, men nu så : ))
Det är spännande och jättekul men samtidigt lite skrämmande och nervöst, man vill ju verkligen leva upp till förväntningarna eftersom man får mer förtroende och ansvar. Blev lite nervös när jag fick information om vilka utbildningar jag skulle gå. Jag sa till min gubbe... Hjälp, tänk om jag blivit för gammal för att lära mig nya saker, tänk om det inte fastnar.... : )) Han trodde nog att det skulle gå bra : ))


Hoppas att allt är bra med er alla och att ni haft en fin vecka hittills. Jag har i alla fall hunnit med en liten tur till skogen, satte mig på cykeln och skulle ta en liten tur på en liten skogsväg, men det var så mycket kottar så det var nästan svårt att cykla, bättre att plocka upp dom och ta med dom hem, så fick det bli, cykelkorgen var full med kottar innan jag kom hem : ))


Nu vill jag tipsa er om en underbar bok, VINTERMAT.
Denna bok av Sanna Törninge innehåller hur mycket höst & vintermys som helst. Massvis med härliga recept och underbara tips inför höstens kals och inte minst inför advent och julen.
Jättevackra bilder!

Ha nu en underbar onsdag och var rädda om varann.

Stor Varm Kram

Jessica

9 kommentarer:

Norr om Köpenhamn sa...

Kära Jessika!

Först ett STORT grattis till nya tjänsten!!! Det låter spännande och kommer med all säkerhet att gå jättebra ;o) Jag håller tummisarna..

Ååååh gulliga dig...visst har jag sytt jackan :o) Jag är ju sömmerska, så då känns det roligare att göra något alldeles unikt, istället för att köpa. Har en annan jacka på g i mina tankar, tyget ligger o väntar och jag längtar efter att sätta igång. Men tiden räcker inte till just nu...har alldeles för mycket inredningsprojekt på gång ;o)

Ha en mysig onsdag i höstmörkret!
Kram på dig
Ulrika

En Vacker Vardag ♥ sa...

Kul att du är tillbaka:)
Grattis till nya jobbet, du kommer att klara det galant..
Utbildning är så utvecklande och inspirerande även om det kan vara tufft.

Ha en fin Onsdag och ta hand om dig.

Kram Lotta

Gabriella sa...

kul med nya utmaningar..
kram

Mittvitahem-Gottoblandat sa...

Klart gumman att du klarar detta galant,du har ju varit med i ett antal år i branschen!
Inte lätt att hinna med allt å kankse det är bra med ett uppehåll i bloggen .
kram på dig min vän
Vicoria

Änglarum sa...

Grattis! du kommer fixa det galant vännen! gäller bara att övertyga sig själv! fortfarande lite nyfiken på vad du jobbar med för bransch? låter som du har en rolig utvecklande tid framför dig :) kramiz Jessica

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till nya jobbet, du kommer klara det galant. Du är så positiv och glad det är ett bra steg på vägen, och jag tror som din gubbe, det där nya lär du dig. Bra väg du cyklade på, där fanns många kottar.
Kramar
AnnaMaria

Mom´s kitchen sa...

Så kul med nya jobbet!!

Dn boken har jag med - finns ett och annat att hitta ;)

Svårt, skulle jag inte säga om omtapetseringen. Men det tar tid, sprätta, ta bort alla spik, klippa ur ny tyg... Men kul är det i slutändan ;)

Anonym sa...

Kul att du är tillbaka... Lycka till med dina nya arbetsuppgifter...

Kram Birgitta

Anonym sa...

Grattis till nya tjänsten och nya utmaningar vad spännande : ) kram Sofia