torsdag 9 juni 2011

Litet loppsfynd

Nu är verkligen "loppis-årstiden" här..


När man bor på landet som jag så är det denna årstid loppis överallt. Kör man en sträcka på 4 mil så har man säkerligen kört förbi 6-8 loppisskyltar på vägen :) Folk har loppis överallt, i gamla uthus, stall, garage, på tomten, ja precis överallt. När man besöker vissa av dom så tror man nästan att de satt prislappar på sånt som de egentligen skulle kört till soptippen, faktiskt... Men sen kan man ju såklart hitta fina fynd också :))


Som te.x denna lilla kannan i gräddfärgad keramik som jag fick för en ynka liten guldpeng. Den är så fin tycker jag och perfekt till lite allt möjligt, som här, att ha blommor i, eller som gräddkanna till kaffet, den rymmer ca 6 dl. fantastisk fin "bra att ha" grej.


Har ingen aning om vad detta är för blommor men de var så gulliga med sina fina små blå ansikten så de fick föjla med hem till mig efter gårdagens lilla promenad.

Ha en jättefin dag.
 (Här är det åskväder i luften och 26 grader varmt)

Stor kram
Jessica

6 kommentarer:

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Så himla söt den är. Ja ibland kan man ju undra vad dom försöker sälja för något :) Ha en bra dag från ett regnigt Marias Hörna.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Lyckost som har så många loppisar nära dig, men jag håller med, ibland är det rent ut sagt bara skit dom försöker sälja. Men så ibland så hittar man det där som blir till sån glädje, det är en jättefin liten kanna du köpte.
Kramar
AnnaMaria

Så Vitt Jag Vet sa...

Det fenomenet med loppisar över allt finns inte här i södra Finland... Kanske man borde starta en...
Vacker kanna...
Ha det bra !
Kraam
Sanne

Gunillasljusglimtar sa...

Hej hopp...Jaa tror man skulle lätt kunna ha en loppis men man vill ju inte sälja vad skit som helst,hellre slänga då! Ja visst är det ordspråket talande...Kramis Gunilla

LOPPISLIV sa...

Söt kanna du hittat. Vad härligt med en massa loppisar att besöka, tycker jag hittar inga i år, de små är oftast bäst, där kan man ibland hitta riktiga skatter. Ha en fin kväll. Kram Paula

Skogslyckan sa...

Låter kul med så många loppisar, Fin kanna du hittat. Amvändbar till mycket. Ha en fin fredag!
Kram Pia