torsdag 30 juni 2011

Snöflingor mitt i sommaren.

Små fina flingor...


Oj va svårt det har varit idag.... Jag har inte kunnat göra inlägg på hela dagen, det har bara stått och tuggat, sen gick det att lägga upp bilder men inte att skriva något. Sen när det väl gick att komma in så var alla mina inlägg borta och det stod att jag inte följde några bloggar... Hjälp tänkte jag, vad har jag nu gjort...
Jag anser mig fortfarande som en nybörjare när det gäller bloggandet och upptäcker nya saker hela tiden, jag var rädd att jag trott mig kunna mer än jag kan och förstört allt, tänkte för mig själv "skyll dig själv du som är så nyfiken o ska pilla på allt" :))
Men som tur är verkar det fungera nu...


Rost i trädgården hör ju till tycker jag, likaså gamla lerkrukor. Mina rostiga gamla amplar blir bara finare och finare för varje år eftersom de blir mer o mer rostiga.
Snöflingor är underbara blommor som växer som gräs och blir bara finare o finare :)

Ha en underbar kväll.
Kram
Jessica

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej hopp
När det blir sådär, stäng av och vänta. Blogger fixar tillbaka efter ett tag. Jag gjorde inlägg imorse, men det var tidigt. Då brukar det inte ha hunnit börja krångla. Fin blomma i fin ampel har du också.
Kramar
AnnaMaria

En Vacker Vardag ♥ sa...

Jättefina amplar, jag gillar när det är lite rostigt:)Jag kan bara hålla med om ditt tidigare inlägg om tidig sommarmorgon. Det är väl helt undebart att komma ut innan värmen kommer och njuta av ljumma vindar, tysthet och fågelkvitter. Så jag är lite tokig och ställer klockan när jag är ledig också:)Fast inte så tidigt som din ringer!! Ha en fin kväll..

Kram Lotta

Så Vitt Jag Vet sa...

Ja snöflingor mitt i sommaren är nog oxå min favorit ;)
Det att blogger krångla ida förstod jag av en bloggkompis via facebook och det va i Finland... Han herr blogger är lite buse ibland....
Ha det bra
Kraam'
Sanne

Gunillasljusglimtar sa...

Ja du har så fiint så...Jaa va det krånglar ...hela tiden! ha en bra kväll vännen..♥

Anonym sa...

Jättefint : ) kram Sofia

Johanna Stålros sa...

Oj vad originellt med snöflingor i sommarvärmen;) Hihi jättefint! Kram johanna

Skogslyckan sa...

Det är inte bara du som hade problem igår. Jag försökte hela dagen lägga in ett nytt inlägg, men det bara stod och snurrade och tuggade. Idag har solen gått i moln, men vi behåller solskenet i sinnet! Ha en fin helg!
Kram Pia