onsdag 29 juni 2011

Sommarmorgon....

Underbart...


Kan det bli bättre än såhär... Nej, jag tror faktiskt inte det.
Jag börjar ganska tidigt och går upp tidigt som bara den... 04:20 ringer min klocka varje morgon och har gjort i 17 år drygt... Till en början var det ganska tufft, men efter så många år så vänjer man sig : )
Den här årstiden älskar jag mina tidiga mornar... Som idag te.x.


När klockan ringer så hör jag genast fågelkvitter genom det öppna sovrumsfönstret och ser solens strålar leta sig in genom persiennen, tar ett djupt andetag och känner sommarluften och tänker, underbart, ännu en fantastisk sommardag. Går ner och öppnar ytterdörren och känner värme, det är varmt redan nu, hur varmt ska det inte bli fram på dagen då : )) Ohhhh så skönt.
Tänk så härligt för alla barn och ungdomar som har sommarlov!


Innan jag satt mig i bilen så var jag tvungen att ta några bilder på mina fina krukor på framsidan, solen hade precis nått fram med sina strålar på dom. ( Var lite trött så jag ser att bilderna blev nog lite sisådär :))

Ha en jätteskön dag alla goa, ni som har semester, njut som bara den, ni som jobbar... Njut ni också : )

Stoooor kram
Jessica

6 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
Visst är det helt underbart ute nu man kan inte mer än njuta:)
önskar dig en härlig dag i solen
kram
sandra

Anette sa...

Hej Jessica
Kul att du ville vara med i min lilla utlottning :)
Jättemysig blogg du har .
Ha en underbar dag
Kram Anette

Frøken Anker sa...

Tak for din hilsen på min blog.

Jeg er enig med dig - den bedste tid på dagen er om morgenen. Og om foråret/sommeren. De lyse nætter, og solrige morgener med fuglesang er lige mig :-)

Hav en dejlig dag

LOPPISLIV sa...

Hej Jessica! Ja den bästa tiden är på morgonen innan dagen vaknat till, då är det så ljuvligt på något vis. Söta krukor, så fint med vita blommor till. Ha en fin dag. Kram Paula

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Och jag som tycker jag går upp tidigt, min klocka ringer 05.05 men sen snozar jag mig fram några minuter. Det är väldigt fint ljus på morgonen för foton, jag tycker du har jättefina bilder. Jag jobbar också, och nästa vecka också.
Kramar
AnnaMaria

Gunillasljusglimtar sa...

Jättefina bilder du tagit i ottan! Oj så tidigt i 17 år?? Ooops vad jobbar du med tro?...Ha en go natt nu då vännen ♥ Gunilla