fredag 29 juli 2011

Blomman för dagen

Nu är det fredag igen....


Även om man har semester och är ledig så känns det lite speciellt när det blir fredag och helg tycker jag, lite extra mysigt :) Den här helgen så ska vi åka och införskaffa en soffa till äldste sonen, sen tror jag att allt finns för att kunna ordna till det i hans lilla lägenhet, vi får inte nycklarna till den förrän 2 dagar innan skolan börjar, men vi kommer tillbringa en hel vecka hos honom då så att han ska få iordning ordentligt.... Hjälp va stort och skrämmande det känns att han ska flytta.... Den där stora klumpen i magen, bröstet och hjärtat kommer till och från, och som mamma känns det som jag ska gå sönder, på samma gång som jag är så glad för hans skull. Underlig känsla att vara så glad och ledsen för samma sak....


Jag ska även försöka mig på lite projekt i trädgården under helgen :)) Efter att jag tagit en dusch och iklädd morgonrock så tog jag en liten runda i trädgården det sista jag gjorde igår kväll. Jag bara gick omkring och myste, åt lite hallon, och körsbär, vilken underbar tid det är o va vackert alla har i sina trädgårdar. En del blommor visar verkligen sin bästa sida just nu :))


Jag tog lite bilder från vår stenmur som sträcker sig runt hela vår tomt, den är så vacker till allt det gröna och alla fina blommor. "Blomman för dagen", som min farmor kallar för en ogräsblomma, slingrar sig så fint i mellan de stora stenbumlingarna :))
Ta vara på varje dag under denna underbara tid, den är ju så kort vår sommar :))

Ha en underbar dag o va rädda om varann.

Stor kram
Jessica

7 kommentarer:

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Tack för din snälla kommentar!
Det är harmoni med ljumma sommarkvällar.
Fin stenmur!
Kram Anette

Anette sa...

Hej Jessica
Ja visst känns de konstigt när dom flyttar,lite tomt blir de allt .
Men man vänjer sig rätt snart man har ju kontakt så gott som varje dag ändå hi hi
Ha de så bra
Kram Anette

Anneli sa...

Förstår dig precis...har ångest för den dagen mina "små" ger sig iväg!
Fredde (21 år) bor i en stuga på tomten så han har flyttat en bit så jag börjar vänja mig.....

Visst är det härliga kvällar nu?
Jag gör som du....går en runda varje kväll och njuter....

Kram Anneli.

Skogslyckan sa...

Jag glömmer aldrig när äldsta sonen flyttade hemifrån. Det blev en liten livskris nästan. Men jag har ju delat upp det så att jag har två sladdisar, så jag får ha barn hemma länge. Och nu har ju barnbarnen börjat komma också..ler. Älskar barn!! Ha en fin och skön helg! Visar månadens dukning i helgen, titta gärna in!
Kram Pia

En Vacker Vardag ♥ sa...

Ja det är svårt när ens barn ska ut och stå på egna ben. Jag har fått dela min stora barn med deras pappa så jag fick vänja mig lite, blir konstigt när 13-åringen flyttar som vi jämt har omkring oss.

Kram Lotta

Änglarum sa...

Hej! det kommer gå jätte bra för sonen :0 klart att vi mammor oroar oss lite extra..Ha det nu fortsatt gott! kramiz Jessica

Mitt krypin sa...

Underbart att gå en kvällsrunda i trädgården.

Du får mail din adress till mig så jag kan skicka din vinst.

Kram Anna