onsdag 27 juli 2011

Jättepaus.....

Semester och världens längsta bloggpaus .. : ))


Det var verkligen inte meningen med så lång bloggpaus men så blev det, semestern kom och bara tog över : )) Men så skönt det är att vara ledig, helt underbart verkligen... Vi myser och umgås med nära o kära och har det väldigt skönt, det hoppas jag att ni alla också har, ni som har semester, ni som jobbar också naturligtvis...


Vi har varit ute och rört lite på oss i vårt avlånga land men inga stora utflykter, båda killarna har haft ganska mycket fotboll och den äldste killen var på träningsläger hela förra veckan. Vi har då passat på att fixa o dona inför hans flytt, målat lite möbler och varit på Ikea och prickat av listan med bra o ha grejer :))
Det var bara jag och stora killen som åkte dit med den stora inköpslistan, vi gick in klockan 14:00 och kom ut klockan 17:45 !!! Ohhh va mysigt vi hade, det är riktigt kul för han bryr sig verkligen om hur det ska se ut i hans lilla lägenhet :))


Lite loppisar har man ju hunnit med :)) Dessa vackra skålar hittade jag på en liten loppis uppe i Sysslebäck förra veckan, priset för alla tre blev 55 riksdaler, lyckliga mig :))

Nu ska jag inte ta så lång paus igen :)

Ha en underbar dag alla fina.

Stor kram
Jessica

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fina skålar alla tre, där gjorde du ett fynd. Och kanske bor du i närheten av Lesjöfors, såg att det öppnat en fin butik med gamla saker där. Skulle nog ta en tur norrut, men nu blir det stugan över helgen.
Varm kram
AnnaMaria

STENLYCKA sa...

Vilka härliga loppisfynd.
Jag förstår att du har haft en skön ledighet med nära och kära.
Här lyser solen idag, härligt för det var länge sedan. Jag är inne på min fjärde semestervecka, det har inte blivit så mycket utflykter som var tänkt, för precis när jag började min ledighet så ringde stenläggarna som vi hade bokat i höst för att lägga vår garageuppfart, att de ville komma tidigare eller rättare sagt med en gång. Så det var bara att tänka om. Det har varit grävmaskiner, duktiga stenläggare,många besökande grannar som skall inspektera, massor med sten, sand över allt och så förstås massor med fikapausar. Nu är det snart klart vi väntar på att trappan skall göras. Det har regnat mycket under den här perioden och då går det inte att sopa ner sanden mellan stenarna, så idag när det är sol här blir det att sopa.
Önskar dig en fin fortsättning på veckan
Kram Raina

Skogslyckan sa...

Vad härligt det låter! Det är inte alltid man prioriterar bloggen, livet består ju faktiskt av mer...ler. Och vi finns ju alltid kvar här när du får lust igen!
Kram Pia

En Vacker Vardag ♥ sa...

Välkommen tillbaka:)

Kram Lotta

Anette sa...

Kul att höra av dej igen hi hi
men vilka härliga skålar du hittat ,verkligen fyndpris ;)
Ikea ja de va ett tag sen hi hi men de är kul att vara där o strosa runt lite :)
Ha de så fint
Kramen Anette

Änglarum sa...

Välkommen tillbaka :) Sommaren blir så, man tar lite ledigt från vardagen o återgår så sakta sen.. ses snart igen! kramiz Jessica

Sofia sa...

Välkommen tillbaka : ) kram Sofia