fredag 2 september 2011

Minnen, kärlek....

Välkommen härliga fredag : )


Får jag presentera min mamma & pappa : ) Fina, eller hur, här var de inte gamla, runt 8 skulle jag tro.
Jag älskar gamla kort och har samlat på mig en hel del av nära och kära.
Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser på dessa kort, de är så fina och ser så goa ut båda två : )
Mina föräldrar träffades när mamma var 16 och pappa 15, snart fyller min mamma 65 och de är som "ler och långhalm" fortfarande och lika fina och goa nu som då.


Ibland gör jag mig en liten tur upp på deras vind, det är som en underbar resa tillbaka i tiden att vara där uppe och kolla runt. De har en otroligt välordnad vind, (inte som våran) jag, min lillasyster och min storebror har liksom varsin sektion däruppe med våra saker, mamma har sorterat våra gamla minnen i kartonger som hon märkt med våra namn.
För en tid sen var jag på upptäcksfärd däruppe och hittade dessa underbara skatter : )
Mina första skor har jag sedan länge haft hemma på mitt nattduksbord men nu fick även dessa följa med hem, fina eller hur : ) Det är storlek 22 på båda. Jag skulle kunna tro att jag hade dom ungefär vid den här tiden på året, det ser ut som höstskor : )


Nu är det fredag igen och det är väldigt skönt : )
Denna helg har vi inte möjlighet att åka till sonen och han har inte möjlighet att åka hem, dvs första helgen utan att se honom, ännu en prövning för mitt hjärta : ) Men han mår bra och stortrivs, det är naturligtvis det absolut viktigaste, och vi pratar i telefon varje dag.
***All kärlek till dig gubben***

Tack alla goa för er omtanke och era goda råd angående mitt lilla bekymmer.

Stor Varm Kram

Jessica

7 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Nämen så söta skor du haft.. Tänka att ha en så välordnad vind...Borde låna din mor..
Kraam
Sanne

Anette sa...

Hallojsan:)
Men gud så söta skor ,härligt att din mamma sparat o märkt upp kartonger åt er med era gamla saker i hi hi måste vara buskul att skrota runt uppe på vinden o kolla i dom.
Ha en härlig kväll.
Kramar Anette

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Tack för din snälla kommentar!
Det måste vara som att gå på skattjakt!
Ha en fin Söndag!
Kram Anette

Skogslyckan sa...

Vilka fina minnen och hjärtesaker du visar. Och tänk att kunna få leva tillsammans med sin första kärlek hela livet, få förunnat... Vilken härlig helg vi haft med strålande sensommarväder. Det hjälpte att vi höll tummarna för bättre väder i september. Ha en fin kväll!
Kram Pia

Vintage House sa...

Hej
Super söta skor vackert att ha framme:)
ha en skön start på veckan.
kram
sandra

Norr om Köpenhamn sa...

Mina föräldrar träffades också när de var 14 o 15 och håller ihop än. Idag är de 60 o 61. Tänk att ha en sådan livspartner, härligt! :o)

Jag läste ditt förra inlägg om förändringar och beslut. Jag har också stått i många situationer där svåra beslut skulle tas. Jag brukar försöka lyssna till mitt hjärta eller gå på magkänsla. Kanske det inte känns rätt från början, men det har alltid blivit bra i slutänden och jag har förstått att jag har valt rätt beslut. Men det är inte lätt, jag vet! Hoppas du känner att du är på rätt väg.... :o)

Ha en fin dag och stor kram på dig!
Ulrika

Anonym sa...

Så fina kort vad gulligt ja alla har vi varit små : ) kram Sofia