måndag 15 juli 2013

Jag har inte gått vilse : ))

Hej mina finaste vänner...


Jag har verkligen inte glömt bort er trots att jag varit mer än anonym här i blogglandet... och ni ska veta en sak, jag tänker på var o en av er mina vänner och funderar på vad ni har för er : ))


Här har det hänt mycket... Jag skrev ju för en tid sen om mitt jobb och om en förändring... Nu har det skett, jag har under många år haft en ganska bra tjänst på det flygbolaget jag jobbar för och trivs jättebra... Vi fick veta för nån månad sen att det skulle ske vissa förändringar, vissa skulle få gå, vissa skulle få vara kvar... Nu har det hänt och bolaget som jag jobbar för finns kvar i sin helhet men har blivit uppköpta av ett annat bolag... Vissa har fått gått och vissa får vara kvar... JAG är en av dom som får vara kvar och som till och med får lite mera ansvar och lite nya uppgifter... Det känns otroligt roligt och stort att de vill ha kvar lilla mig och till och med satsa på mig : )) Det innebär lite nya utbildningar och håll i er nu.... i Nice!!! Jag ska till Nice på utbildning.... Gahhhaaaa!!... Jag vet inte riktigt när men förmodligen under hösten.... JIPPI!
Som sagt detta är en av anledningarna till att jag varit lite frånvarande här inne... Det har varit många beslut att ta, mycket funderingar och familjemöten : )) 


Ja, hjälp... Det känns stort allt detta ska ni veta : ))

Nåt annat stort är att vi började månaden med härliga födelsedagar, de viktigaste av alla : ))
Filip fyllde 13 år och Emil fyllde 18 år... För första gången på alla år så slog vi ihop deras kalas och hade en härlig släktfest hemma i trädgården : )) Det var fantastiskt härligt väder och vi hade en underbar dag o kväll tillsammans! Tänk att vi har varit föräldrar i 18 år nu jag och mannen i mitt liv... Och tänk att just vi fick de bästa killarna : ))


Stor o liten : )) Båda med största hjärtana man kan tänka sig!

Nu väntar lite semester och kanske kommer jag vara lite on och off här inne, men ni vet att jag tänker på er!

Jag måste berätta... Jag har fått ett hedersuppdrag!
Min bror Janne och hans partner Benny ska gifta sig den 28 Juli på Ersta Terassen i Stockholm,  jag har blivit ombedd att vara toastmaster/bestwoman under kvällen... Det kommer bli ett underbart bröllop, en fantastik fest, en kanonkväll helt enkelt... och de vill lämna detta i mina händer.... Stort, eller hur! Det värmer mitt hjärta mer än ni någonsin kan ana!

Stor kram till er alla och jag hoppas att ni har en underbar sommar!
Jessica 





32 kommentarer:

Solglittret sa...

Ojojoj....här händer det grejer minsann!! :-)
Bara en massa fantastiska härligheter och möjligheter....Grattis till allt det fina som händer i ditt liv just nu och stort lycka till med alla dina nya uppdrag, både privat och i arbetet :-)
Åå...ja, jag håller med, jättefina grabbar har du/ni.
All lycka vännen och fortsatt fina sommardagar önskar jag dig.
Kram Lollo

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Men vad det händer grejer vännen !!!! Grattis till ditt "nya jobb" ...roligt för dej !! Klart att ni fick dom bästa killarna o killarna fick dom bästa föräldrarna !!!
Så roligt med bröllop oxå...verkligen ett hedersuppdrag !!!

Stor kram till finaste Jessica.

dianasdrömmar sa...

Här händer det grejor minsann :) grattis till ny/gamla jobbet :) stor kram Diana

LOPPISLIV sa...

Ohhh vad kul, massor av positiva saker i ditt liv. Grattis till nya jobbet, till dina söta pojkar som fyllt år och till bröllops uppdraget, så spännande höst du går till mötes, härligt!!! :-))

Ha en fin sommardag!
Kramis Paula

Anneli sa...

Nämen, vad skoj!
En massa roligt som händer .........
Grattis till era killar.

Vilket fint uppdrag du fått.........stort och hedersamt.
Det klarar du galant vännen, säkert .

Ha en fortsatt fin sommar,
Kram Anneli

Unknown sa...

Ojoj vad spännande! Grattis till att du får mer ansvar och GRATTIS till att du fått stanna kvar! Sådana besked till att börja med är inte roliga. Det sätter mycket tankar i huvudet, hur allt ska bli om man får gå. Jag är glad för din skull Jessica! Visst är det härligt att se ens barn bli stora?! Men konstigt, man känner sig ju inte gammal själv och det är man inte heller, men barnen blir likväl äldre och äldre. Tack för mailet, jag kan lova dig, jag njuter av sommaren i stora drag. Så mycket jag kan oavsett väder. Det märker jag att du också gör.
Ha det underbart.

Kramar
Lene

Hemma på Sjuan sa...

Vad mycket spännande du har framför dig! Nya utmaningar på jobbet, utbildning i Nice och toastwomen på bröllop, vilken höst!
Fina killar, kram Suss

Livsnjutaren sa...

Gratuletar! Flygbranschen är inget trevligt ställe att vara just nu. Usch. All osäkerhet tär verkligen på oss alla. Mitt kära bolag har ju blivit sålt av det stora SK som varit i pengaknipa ett längre tag nu (är det där du jobbat kanske?) och vad som väntar i höst vet ingen. WF består och jag har säkert ett jobb att gå till men dagarna blir bara längre och längre. Suck. Ha en fin tisdag och tusen tack för besöket hos mig. Kram

Tidevarf sa...

Heeeej,
Har saknat dig här på bloggen.
Men förstår att du haft en massa annat och fixa med. Så himla kul att företaget vill ha dig kvar och att du får mera ansvar. ***Grattis***
Roligt också med kalas! Sedan att barnen har fått stora hjärtan då kan du/man känna dig/sig stolt!
Lycka till med ditt hedersuppdrag som toastmaster/bestwoman.

Stor kram
Anneli

Anonym sa...

Oj, Nice! Vad roligt! Då har du mycket kul saker framför dig i sommar och höst!

FruNeroLindström sa...

Men Grattis, så skönt när man får vara en av de som får glädjande besked och dessutom en chans att utvecklas mer. Underbart.
Och Grattis till killarna, men ta åt dig lite av äran för hur härliga de är....det är en mamma som format dem ;)

Ha en härlig fortsättning på veckan nu, kram Malin

CONCEPT by JESSICA sa...

Stort grattis till nya jobb utmaningar, så roligt.
Fina killar där..
Ha en din dag, kram

Mittvitahem-Gottoblandat sa...

Å min bästa vän å dina söta killar vart tar tiden vägen?
Tycker inte det är länge sedan ni flyttade in & då var lille Emil en liten söt sprätt, nu är inte liten men söt & Fhilip är lika söt.
Å din a underbar bror lämnar såklart ett fint uppdrag till dig det klarar du galant lycka till underbara rara .
Kram din vän Victoria

Änglarum sa...

Hej! vad roligt med ett inlägg från dig o en söt hälsning tack!! så mycke roligt som hänt/händer hos dig...Grattis till jobb avanceringen :) förstår att det varit mycke funderingar o tankar! och så härligt med sommar vigsel <3 kram på dig goa Jessica kram din namne :)

Gunillasljusglimtar sa...

...har allt saknat dej gumman♡..Grattis till 'nya' jobbmöjligheter;) Guud så kul...Tror dom vet vem dom satsar på;) Va roligt! NICE1!...Å så bröllop. ..det fixar du galant. ..Dom kommer bli nöjda grabbarna♡...Åsså dina egna grabbar som fyllt år inte undra på att du inte hinner med oss;)) )Stor kram till dej vännen♡Gunilla

Helenas enkla vardag sa...

Men vad mycket positiva saker det händer runt dig. All lycka till dig och lycka till med nya jobbet och att vara ombedd att vara toastwomen, vilken ära..
Kram Helena

Home2tiny sa...

Har saknat dig vännen.. Stort grattis till ditt nya jobb, vilken utmaning o så himla roligt för dig. Bröllop den finaste festen som finns, vilken ära att få fixa den, vilket du kommer att göra så fantastiskt bra. Grattis i efterskott till dina fina killar, förstår att du är stolt över dem. Kramisar Tina

Villa Ell sa...

Åååååå så roligt att läsa med ditt jobb ett stort grattis fina du... Tror att du har gjort ett alldeles rätt vägval :) och att få åka till Nice, wow så coolt, kan du kanske få lite fritid och besöka någon fin gård som du sagt tidigare att du drömt om... :)
Grattis till dina fina killar så härligt att kunna fira dom båda med ett trädgårdsparty med nära och kära...
Så mycket roligt som händer dig och familjen, vilken ära att få vara toastmaster/bestwoman på din brors bröllop... Det kommer du att klara galant...
Så härligt att få läsa vad som händer dig, trodde ett litet tag du var vilse ;-)
Må så gott fina du
Stor kram vännen
Sandra

Villa Björkenäs Backen sa...

God Natt till dig fina du !

Harnså Klart saknat dig med å andra sidan är det denna årstiden som alla har fullt upp att hinna njuta av sommaren...

Förstår att det har vart Mycket funderingar !!!
Men ett Stort Grattis till dig att kliva upp ett stege uppåt i arbetslivet !
SÅ kul och spännande ! :)

Inget fel på utbildnings stället heller ;)

Grattis till sönerna ! SÅ härligt med kalas ! :)

Spännande med Brölloppet ! Lycka till med Allt nu och Njut av sommaren !

En Varm Juli Kram från mig

Sofia sa...

oj, det var mycket på en gång du! Stort Grattis till jobbet... och till världens finaste killar! Hm... konstigt... jag har ju också världens finaste killar..... ;)
Sommar kram
Sofia

Bodil sa...

Oj, vad mycket som har hänt!
Grattis först och främst till jobbet, vad spännande att få åka och utbilda sig i Nice, inte dåligt alls.
Sen stort Grattis till dina fina söner, vad kul med stor släkt middag.
Sen var roligt och vilken ära att få vara toastmaster/bestwoman på din brors bröllop. Så mycket roligt som hänt och händer dig.
Njut av din sommar!
Stor kram Bodil.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var mycket som hänt och bara braiga saker, stort grattis till nya tjänsten. Utbildning i Nice kommer bli roligt. Och grattis i efterskott till dina killar. Jag kan ju inte säga grattis till din bror än, men vilket hedersuppdrag. Det kommer du fixa galant.
Kramar
AnnaMaria

Maria - Wikers Liv sa...

Grattis till alla roliga stora saker, fina vän!!!! Härligt!
Fina bilder och varma ord i dina inlägg, som alltid! Och ja... jag saknar dig, när det är långt mellan inläggen ;)
Kram finaste!!!
/Maria

Blommiga Rutan sa...

Men! Ojojoj så mycket som hänt sen sist! Förstår att du inte riktigt orkat lägga krut på bloggandet!
Men du är ju saknad ska du veta!
Såååå jätteroligt med jobbet! Först o främst att få vara kvar, och sedan att få avancera. OCH resa till underbara Nice på utbildning!!!!
Killarna är så fina på fotot.
Att få äran att bli toastmaster, då är du verkligen utvald! Jätteroligt!
STORT GRATTIS till allt!!!!

Sommarkramar
Anncathrine

Rosa i huset i vitt sa...

oj vad det har hänt roliga saker hos dig...grattis till ditt jobb och vad kul att få åka till Nice på utbildning
ha en fortsatt skön semester
kram Rosa

My everyday life sa...

Kul, grattis till uppdraget. Kommer säkert att gå fin fint men jag hade allt varit lite nervös jag. Nice är ju inte allt fel. Ha en glad sommar. Kram Nina

Cissi - Lyckornas Hem o Trädgård sa...

Jag har saknat dig! Men vilka grejer det händer i ditt liv, så jag förstår att du är lite väck..;-)
Vad skönt att du fick behålla din plats på arbetet och att du till och med fick chansen att prova dina vingar! Och ännu roligare att vara toastmaster på sin brors bröllop, grattis till både dig och honom och hans partner! <3

Angela sa...

Men vad roligt vilken lycka :-) jag vill också på kurs i Nice.
Men så många Grattis, vad härligt och roligt.
Och Vilken ära att vara toastmaster :-)
Helt enkelt
Vilket fantastiskt inlägg!

Sv: jo men de kan vara så att jag och Noas pappa har hittat tillbaka till varandra och lagt gammalt bakom oss. Känner mig lycklig, glad och får ett härligt pirr i magen.
Men han är bortrest.

Ha en toppen helg
Kram

vitadrömmarobusigabarn sa...

stort grattis låter underbart och kul att få åka till nice!
Och roligt med bröllopet vilken ära!!!!!!
Ha en härlig sommardag
kramar Tina!!!!

Lotta Zetterling sa...

Grattis till jobbet och kul med bröllopet!!Jag har själv varit dålig på att blogga nu,det är så mycket annat på sommaren!! Ska försöka få till ett semesterinlägg:)

Ha en fortsatt fin sommar och ta hand om dig!!

Kram Lotta

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Hej på dig vännen!
Men oj så mycket roliga saker som hänt och ska hända i ditt liv! Grattis till jobbet och allt som kommer hända där framöver, så glad för din skull.
Grattis till stora fina killar som ni har:)
Och så roligt med bröllop då och vilket fint uppdrag du fått. Det är alltid kul att gå på bröllop och det måste kännas jätte kul att få vara toastmaster!
Jag känner som du, man är inte riktigt närvarande på bloggen just för tillfället! Hinner inte riktigt med allt, inte ens att sätta sig framför datorn fem minuter varje kväll.
Ja ja det blir väl höst om ett tag då lär man ju få massa tid inne till att blogga igen.
Ha det nu så härligt.
Kram Jennie

G:a Affären sa...

Grattis i efterskott till dina fina söner. Och så klart till det "nya" jobbet, det låter spännande med utbildning i Nice, härlig plats till detta.

Kramar
Cia